Boja čokolade i karamele su najljepše jesenske manikure. Ove fotografije to i dokazuju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Boja čokolade i karamele su najljepše jesenske manikure. Ove fotografije to i dokazuju.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

BEAUTY SAVJETI
21.11.2022.

Jesen nam je službeno stigla i sigurno ste već unijeli promjene u svoju garderobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sveprisutnu popularizaciju jesenskog kolorita koji se ušunjao u naš ormar i interijer, ne čudi što su boje jeseni i omiljenih slastica jedan od mini trendova i u beauty svijetu.

Ovaj put našem oku nisu promaknuli novi trendovi koje želimo i sami isprobati već danas.

Od mliječne čokolade, karamelasti nijansi do tamne čokolade sa dodatnim premazom sjaja, ono što nam se posebno dopada kod ovih trendova jeste činjenica da izgledaju neodoljivo za svaku priliku i sigurno će izmamiti osmijeh na našem licu kad god je pogledamo.

Možete birati samo jednu nijansu smeđe, kreirati ombre efekt ili se poigrati sa više različitih nijansi koje možete upotpuniti sa simpatičnim uzorcima.

Posebice je popularna francuska manikura u ovim nijansama boja čime se na našim noktima stvara neodoljiv i elegantan look.

Ukoliko i vi želite isprobati manikuru u čokoladnoj ili karamel boji, fotografije u nastavku bit će vam sjajna inspiracija za uređivanje noktiju u udobnosti doma ili narednu posjetu salonu. 

***

Naslovna fotografija: @aime_bakewell
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno