Coffee nap – jednostavan trik koji će vam pomoći povećati vašu produktivnost - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Coffee nap – jednostavan trik koji će vam pomoći povećati vašu produktivnost

Tekst:

Bonjour.ba

POSLOVNI SAVJETI
22.8.2017.

U danima kada nas na privatnom i poslovnom planu čeka previše obveza, uz sve prisutni nedostatak sna, čini nam se da nam treba neki čarobni stroj ili napitak koji će učiniti da naših osam sati provedenih na poslu budu najproduktivniji dosada!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I iako ovaj prijedlog nije u domeni čarobnog štapića koji će nam pomoći u rješavanju užurbanog rasporeda, možda će upravo trend coffee drijemanja učiniti čuda za vašu to do listu.
Naime, prema istraživanju koje je objavljeno u časopisu Psychophysiology dvije šalice kave neposredno prije spavanja mogu učiniti čuda za vašu produktivnost kada se probudite. Prednost ove vrste drijemanja je sljedeća – za djelovanje kofeina potrebno je oko 30minuta. Zato, dok vaša omiljeni čarobni crni napitak krene djelovati, vi odrijemajte. Nakon pola sata, odmorni ste i učinak kofeina upravo počinje. Zbog toga ćete kada ustanete znatno brže i produktivnije obaviti preostale obveze.

jet-lag-225166-1495804457602-main.640x0c


Naravno, ovaj trik ne biste trebali koristiti svaki dan i u kasno poslijepodne, budući da može imati negativan utjecaj na vaš san.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno