Proljetna COCOPAT kolekcija torbi izgleda odlično

MODNI DODACI
18.4.2019.

COCOPAT torbe postale su sinom za elegantne modne dodatke izrađene od eko kože, koji su nosivi u svakodnevnim, ali i posebnim prilikama. Upravo zahvaljujući činjenici da svaki model torbe dolazi u nekoliko nijansi, uzoraka, ali i veličina, u njihovoj ponudi će svaka zaljubljenica u modu pronaći nešto za sebe. Iza samog branda kriju se mama i kćer, Marijana i Patricia Kordić, koje su kroz proljetni lookbook još jedanput pokazale da su najbolje ambasadorice svog rada, ali i da njihove torbe pristaju svim generacijama. 

U novoj kolekciji su predstavile par novih modela koji bi mogli vrlo brzo dobiti titulu ljetnog favorita.
"Model Maša se provlači kroz naše kolekcije već neko vrijeme, a svakih par godina napravimo redizajn jer ga djevojke uvijek objeručke prihvate. Ovaj put Maša stiže u dvije veličine i u dvije boje, s jako interesantnim ručkama koje se u nekoliko sekundi mogu pretvoriti u duže ili kraće ručke za nošenje. Zanimljivo je napomenuti da ovaj model dolazi s dodatnim unutrašnjim neseserom koji može imati svrhu make-up torbice.

Cocopat Shopper je jedan klasik na naš način, radi se o modelu torbe koji gotovo sve modne kuće imaju u svojoj ponudi, a naši Shopperi dolaze u dvije boje; smeđi u kombinaciji sa zmijskim printom te crni u kombinaciji s leopard printom. 

Od novih modela izuzetno smo ponosni i na naš model Tara – Tara je torba izrađena potpuno novom tehnikom šivanja i prva naša torba sa ''pregradama''. Osluškujući potrebe zapadnog tržišta, dizajnirali smo ovaj pomalo minimalistički model torbe, sa minimalnom količinom metalnih dijelova, u standardnoj veličini, koja se iz dnevne vrlo lako može pretvoriti i u večernju torbicu.

Modeli Iva i Baby Iva također su novi u našoj ponudi, a izdvajaju se svojim neobičnim oblikom s blagim vintage izgledom.“ – otkrila nam je Patricia. 

Kao dio nove kolekcije našle su se i torbice iz njihove standardne ponude koje su dobile proljetno ruho uz pastelne nijanse i omiljene uzorke. Mali uvod u njihovu proljetnu kolekciju donosimo u nastavku, a sve modele pogledajte na COCOPAT društvenim mrežama.

 


Modeli: Marijana i Patricia Kordić
Styling & make up: COCOPAT
Foto: Aida Redžepagić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Podijeli:

Posljednje objavljeno: