COCOPAT: Neodoljive jesenske torbe od baršuna i tvida u potpisu popularnog domaćeg branda

BONJOUR.CLUB
16.10.2017.
Marijana i Patricia Kordić su dizajnerice koje se kriju iza branda COCOPAT, koji postoji već 5 godina. U tom periodu mnoge su dame iz regije odlučile svoju kolekciju torbi obogatiti upravo njihovim modelima, a ove kreativne dame predstavile su i novu, jesensku kampanju.

„Prije nekoliko tjedana posjetile smo Istanbul u potrazi za novim materijalima i idejama i upravo je Istanbul bio najveća inspiracija u stvaranju nove kolekcije. Kao i do sada, torbe su izrađene od najkvalitetnijih eko koža i metala na tržištu. Boje koje preovladavaju u ovoj kolekciji su sve najljepše boje jeseni: smaragdno zelena, boja crvenog vina, zagasito roza, a paletu smo osvježili vintage cvjetnim uzorkom, modernim zmijskim uzorkom, kao i  superpopularnim tvidom. Od svih modela koje smo predstavili u novoj kolekciji, kao prvu želimo izdvojiti najnoviji model HUREM. 

''...ti si najljepša među ljepoticama.. Uvijek ću ti pjevati ode...'', govorio je Sulejman Veličanstveni o svojoj Hurem, a mi smo se složile da smo pronašle idealno ime za naš novi model. Hurem je idealna torba srednje veličine koju možete nositi i preko dana, ali i navečer.
Moguće ju je nositi na dugi lanac i dupli kratki lanac. Radile smo je u raskošnoj paleti boja – smaragdno zelenoj, kraljevsko plavoj, zagasito rozoj i boji crvenog vina, te divnom vintage floralnom uzorku. Drugačija je od svih torbi na našem tržištu i upravo to je ono što je čini posebnom i zbog čega će plijeniti sve poglede gdje god da se pojavite.“ – otkrila nam je Patricia Kordić, jedna od dama koja se krije iza branda COCOPAT.

 MGL3502

U kolekciji ćete pronaći i model Cvita u zagasitim bojama, model Mini Mara koji osim u antracit i bordo boji, dolazi u crnoj, tamno plavoj, bakrenoj, zlatnoj, bež, rozoj i svijetlo plavoj boji, sa srebrnim ili zlatnim detaljima po želji. Naravno i ovu liniju krasi model Baby Una, koji je već dvije godine najnaručivaniji model iz njihove ponude. Baby Una za jesen je ogrnuta u crni, smaragdno zeleni i bordo crveni baršun, a Baby Une od tvida u tamnijoj i svjetlijoj boji su pokupile sve simpatije i vjerovatno već imaju novi bestseller u najavi.
„Dok se svi trude biti isti i uklopiti se, mi se svaki put trudimo izdvojiti se iz mase i ponuditi nešto novo i drugačije, a sudeći po komentarima i porukama koje su nam sinoć preplavile inboxe, opet smo uspjele u tome. :) Drago nam je da djevojke i dalje prepoznaju kvalitet koji je i ovaj put na vrhunskom nivou, a mi se veselimo vidjeti kako će kombinirati nove modele. Kao i svaki put, naše klijentice su najveća inspiracija u stvaranju novih bajkovitih torbica!“ – nadodala je Patricia.
Cijelu kolekciju pogledajte u nastavku. MGL3354

 MGL3396

 MGL3569

 MGL3614

 MGL3640

 MGL3671

 MGL3740

 MGL3800

 MGL3825

 MGL3888

 MGL3917

 MGL3983

 

Foto: Maja Topčagić
Make-up: Lejla Emrić
Modeli: Elena Kosjerina i Patricia Kordić

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: