COCOPAT: Mama i kćer u novoj kampanji predstavljaju trendy modele torbica

MODNI DODACI
31.3.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova COCOPAT kolekcija inspirirana je proljetnim trendovima, a kao nešto potpuno drugačije ističu novi model torbice koja se nosi oko struka i ramena naziva 'ESMA' (a upravo su torbice koje se nose oko struka ujedno i najveći hit među svjetski poznatim dizajnerskim kućama). Radili su ju u nekoliko varijacija: upečatljivi model sa zmijskim uzorkom, neobičnu sa pčelicama, ali i jednobojnu za sve ljubiteljice minimalizma. „Potrudile smo se napraviti funkcionalnu torbicu koja se osim oko struka može nositi i preko ramena jer ima dodatni lanac.
Posebno oduševljenje javilo se od strane mama sa malom dječicom koje žele u svim situacijama imati slobodne ruke – torba oko struka se pokazala kao idealno rješenje, ali i odličan modni dodatak.“ – komentirale su Patricija i Marijana.

cocopat1

Budući da male torbice i ove godine vladaju scenom, predstavili su i model torbe pod imenom ''LUCE'' koju su radili u najljepšim pastelnim nijansama; baby rozoj, baby plavoj i sedefastoj kroko eko koži. Osim praktične ručkice, dolazi sa dugim remenom u kombinaciji lanca i kože.
Kampanja za novu kolekciju torbica je snimana početkom ožujka u Zagrebu, na bajkovitoj lokaciji – jednom od najljepših zagrebačkih kafića – caffe baru Finjak. Za fotografije zaslužna je Sanja Jagatić koja je uspjela njihove zamisli provesti u djelo. U ulozi modela našle su se osnivačice i dizajnerice COCOPAT brenda – Marijana i Patricia Kordić u želji da pokažu da modeli torbi izašli iz njihove radionice pristaju svim generacijama, te da inspiriraju djevojke da se igraju modom.
„I ovaj put smo se potrudili da se dizajnom i pričom izdvojimo iz mase ''klonova'', volimo reputaciju ''trendsetterica'' koja nas prati i kao što naše pratiteljice kažu, činjenicu da od svakog modela napravimo trend. Drago nam je da nismo razočarale i da smo opravdale povjerenje svojih klijentica. Izuzetno smo ponosne na trud, zalaganje i odricanje cijelog COCOPAT tima, te naravno, našu malu vojsku fanova koja nas podržava i bez koje ništa od ovoga ne bi imalo smisla.“ – nadodale su.

cocopat2

cocopat3

cocopat4

cocopat6

cocopat7

cocopat8

cocopat9

cocopat10


Nova COCOPAT kolekcija od idućeg tjedna je dostupna na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije, a detaljnije info možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Modeli, styling, make up: Marijana i Patricia Kordić
Lokacija: Caffe bar Finjak, Zagreb
Fotografkinja: Sanja Jagatić
 

MODNI DODACI , 31.3.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno