Clean beauty kozmetika je zdrava za vašu kožu, a evo koje brendove možemo kupiti u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Clean beauty kozmetika je zdrava za vašu kožu, a evo koje brendove možemo kupiti u BiH

Tekst:

Arijana Bošnjak

ZDRAVLJE I NJEGA
10.9.2023.

O clean beauty konceptu čujemo sve češće i to s dobrim razlogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Takav koncept podrazumijeva proizvode za njegu kože koji se fokusiraju na prirodne sastojke, netoksične i zdrave za kožu i dugoročno korištenje. Kozmetički brendovi koji transparentno govore o svojim sastojcima i načinu proizvodnje, svakako su primamljiv odabir u svijetu u kojemu sve manje vjerujemo u ono što nam se prodaje.

 Ova kozmetika bez štetnih kemikalija i sintetičkih mirisa idealan je izbor za svaku kožu, a posebno onu osjetljivu, sklonu iritacijama i crvenilu. Bonus je i to što štiti planetu i naše male krznene prijatelje.

U nadi da je svaki od tih brendova iskren i da zaista drže do principa o kojima govore, donosimo par onih koji su dostupni i u BiH.

 Bh. brend Gloria

Ovaj domaći brend na svojoj stranici naglašava da su njihovi proizvodi ručno rađeni od 100% prirodnih sastojaka, a osnova poput hladno cijeđenih ulja, prirodnog pčelinjeg voska, gline i soli Mrtvog mora nama je posebno privukla pažnju. Znamo da je priroda lijek pa je lako dati povjerenje ovakvom brendu.

 Q&A Skincare

Još jedan brend za njegu kože koji nas je osvojio svojim jedinstvenim konceptom. Kako mu i samo ime kaže, ovo je brend koji daje odgovore na naša pitanja pa ćete tako na svakom njihovom proizvodu moći pročitati koje rješenje nudi i za koji tip kože (a koji je to točno, možete saznati na njihovoj stranici kroz kratki i zabavan test).

 Augustinus Bader

Na ovoj našoj maloj listi našao se i jedan luksuzni brend poznat po svom inovativnom pristupu, ali i suradnji s Victoriom Beckham. Ono što nam posebno daje nadu da se radi o kozmetici koja zaista čini neku promjenu na koži, jeste činjenica da je brend osnovao renomirani znanstvenik, profesor Augustinus Bader. Kod nas je dostupan u dućanu Krema u kojem ćete moći pronaći još veći izbor clean beauty brendova.

 

* * *
Naslovna fotografija: @thelabstore

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno