Otkrijte koje najzanimljivije filmove CineStar predstavlja za kraj godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrijte koje najzanimljivije filmove CineStar predstavlja za kraj godine

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
21.12.2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Praznično vrijeme donosi mnoštvo raznolikih filmova za odlazak u kino s bližnjima. Od blockbustera do pravih porodičnih poslastica, ovaj 12. mjesec donosi za svakog ponešto.

 

Avatar: Put vode – 14.12.2022.
 

Dugo očekivani blockbuster Jamesa Camerona, "Avatar: Put vode", odvija se više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na'vi, Jake Sully živi sa svojom porodicom na Pandori. On i Neytiri su osnovali porodicu i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma. Film u kina dolazi u najprestižnijim 4DX i 3D formatima.

 Medo sa sjevera 4: Obiteljsko putovanje - 22.12.2022.
 

Omiljeni medo Sven i njegovi prijatelji u još jednoj zimskoj avanturi. Ono što je trebalo biti opuštajuće obiteljsko putovanje se pretvori u važnu misiju. Preopterećen kraljevskim dužnostima, Norm se bori kako bi dovoljno svojeg vremena odvojio za kraljevstvo, ali i svoju porodicu. Ali kad mu u gluho doba noći misteriozno ukradu krunu, Sven mora krenuti na epsko putovanje, prerušeno u obiteljski odmor, kako bi ušao u trag lopovu, pronašao svoju krunu i, nadamo se, usput naučio vrijednu lekciju da ništa nije nemoguće kada uz sebe imaš obitelj koja je uvijek spremna pomoći.

 Vjenčanje za umrijeti - 28.12.2022.
 

“Dok nas smrt ne rastavi” poprima potpuno novo značenje u ovoj urnebesnoj avanturi punoj adrenalina. Darcy (Jennifer Lopez) i Tom (Josh Duhamel) okupljaju svoje ljupke, ali vrlo tvrdoglave porodice za vjenčanje na udaljenoj destinaciji. Odnosi među njima nisu baš sjajni. I ako to nije bila dovoljna prijetnja slavlju, iznenada se svi zajedno nađu u životnoj opasnosti kada je cijela ekipa s vjenčanja uzeta za taoce. Darcy i Tom moraju spasiti svoje voljene – ako se prije toga međusobno ne poubijaju… Čekamo vas pretpremijerno 28.12. na CineLady projekciji uz piće dobrodošlice i poklone partnera, a večer postaje nezaboravna!

 Duhovi prošlosti - 29.12.2022.
 

Za one najhrabrije ova zima donosi i hororac scenaristice i režiserke Lori Evans Taylor i producenata hita Vrisak, koji će vas držati u napetosti do samog kraja. Nakon što se borila da osnuje porodicu, Julie Rivers je konačno u trećem tromjesečju trudnoće. Dok se njezin suprug Daniel prilagođava na novi posao predavača na koledžu, Julie nadzire nadogradnju njihove upravo kupljene povijesne kuće na osami uz jezero. Dok Daniel radi, Juliejinu monotoniju u kući zamjenjuju uznemirujući prizori i zvukovi — sve ukazuje na to da je njezin dom iz snova uklet, a duh iz njezine prošlosti pokušava podijeliti zastrašujuću poruku.

  

Više informacija i ulaznice potražite ovdje.

***
Foto: CineStar Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci