Cherry model: Ako trebate jedne cipele za jesen neka to budu ove! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Cherry model: Ako trebate jedne cipele za jesen neka to budu ove!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

HIGH STREET
15.8.2024.

Trendovi za jesen već su pokazali svoje prve znake, ali jedan modni trend se gotovo svake sezone izdvaja i osvaja sve: crvene cipele sa visokom potpeticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, ne radi se o klasičnoj crvenoj već boji višnje koja je moćan akcent outfitu i može transformisati svaki modni izbor u statement ensemble. Već sada možemo potvrditi da je ova boja više od sezonskog trenda jer su klasičan i elegantan dodatak koji podiže sofisticiranost.

 



Dok se priroda bude igrala bojama, tamno crvene cipele sa visokom potpeticom dodat će bogatstvo i intenzitet vašim outfitima, čineći ih pogodnim za sve prilike – od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka. Uparite ih sa crnom pencil suknjom i bijelom bluzom za office izgled.

 

@artikelnummer_sh

Cherry red heels from Mango 🍒

♬ YES ORR YESS - moxieaep

 


Za ležerniji, ali stilizovan izgled, kombinujte ih sa jeansom i bijelom majicom. Ovaj izgled balansira intenzitet cipela sa visokom potpeticom sa udobnošću ležernih odjevnih artikala.

@ugc.valeeria They’re gorgeous 🍒 #ugc#ugccreator#ugccommunity#ugcexample#ugccontent#ugcjourney#ugcespaña#ugcbrands#ugcfreeproducts#ugcreviewvideo#mangoheels#cherryredheels♬ original sound - Valeria | UGC Spain 🤍

 

 

Jedan od modela koji je osvojio pažnju dama su MANGO cherry cipele koje imaju sjajni završni sloj i šiljast vrh. Da li i vi sada pjevušite Cheri, cheri lady?

 

@elisamariastyle These cherry red heels are just perfect 🥹 link for the heels is in my bio 🍒 #fashion#inspo#fallfashion#falloutfits#falltrends2023#cherryred#fyp♬ som original - flashback's e outros.

* * *
Naslovna fotografija: @ugc.valeeria

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno