Upoznajte se sa prvom četkicom za zube sa #MadeinBiH etiketom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Upoznajte se sa prvom četkicom za zube sa #MadeinBiH etiketom

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
27.11.2021.

Prošle sedmice počela je zvanična prodaja prve bh. četkice za zube brenda Cawex u svim dm drogerie markt d.o.o. poslovnicama širom Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brend Cawex je nastao kao odgovor na potrebu tržišta, kada je uočen nedostatak kvalitetnih proizvoda iz polja dentalne higijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim stručnjaka iz cijele Bosne i Hercegovine, na čelu sa dva stomatologa je osmislio i dizajnirao novu, poboljšanu četkicu za zube, koja zadovoljava sve funkcionalne, zdravstvene i estetske potrebe kupca.

Cawex nam iz svog asortimana predstavlja dvije manuelne četkice za zube, Cawex Medium te Cawex Ultra Soft. Oba proizvoda predstavljaju nešto sasvim novo u domeni oralne higijene.

Kombinacija prepoznatljivog minimalističkog dizajna i multifunkcionalnog pakovanja odmah privlači pažnju i izaziva znatiželju.

Ispod ambalaže nalaze se, naizgled jako jednostavne i elegantne četkice. Dolaze u četiri boje: crna, rojal plava, crvena i rose-gold. Tijelo četkice odmah prilikom prvog kontakta daje do znanja da se radi o premium proizvodu.

Lahkoća četkice, kao i njena blaga savitljivost ne dozvoljavaju upotrebu prekomjerne sile prilikom pranja zuba, čime se uveliko smanjuju šanse za povlačenje zubnog mesa.

Veliki broj gusto zbijenih vlakana je u fokusu samog proizvoda. Medium četkica posjeduje 1800 vlakana, dok Ultra soft model krasi čak 5700 pojedinačnih vlakana.

Nježni i pažjivo obrađeni vrhovi vlakana pobrinut će se za efikasno uklanjanje naslaga, čak i na najosjetljivijim mjestima, ne oštećujući pritom zubno meso i smanjujući šanse za nastanak nekarijesnih cervikalnih lezija.

Visokokvalitetni materijali (plastika koja je dozvoljena za korištenje u prehrani, BPA free), najkvalitetnija vlakna iz EU, poboljšan dizajn koji olakšava pravilnu upotrebu četkice, samo su neki od aduta koji krase ovaj proizvod.

Cawex nudi najbolji omjer kvalitete i cijene, a posebni su i po tome što su jedina firma koja se bavi ovom vrstom djelatnosti u BiH, a njihov slogan je „Cawex, četkica koja mi odgovara!“.

Više o Cawex proizvodima možete saznati na njihovoj web stranici www.cawex.ba te na društvenim mrežama: Facebook: www.facebook.com/CawexBiH, Instagram @Cawex_bih, te putem maila [email protected] 

Cawex četkicu ćete pronaći u najbližoj vam dm poslovnici. 

* * * 
Fotografije: Cawex Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno