Izdvojili smo 5 beauty tajni poznatih dama koje ćete željeti isprobati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Izdvojili smo 5 beauty tajni poznatih dama koje ćete željeti isprobati

Tekst:

Emina Smaka

MAKEUP
7.8.2021.

YouTube već dugo nije mjesto gdje samo gledamo muzičke spotove ili smiješna videa. To je društvenu mreža koju možemo iskoristiti i da se edukujemo u raznim poljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vogue YouTube kanal nam daje uvid i u celebrity svijet u koji do sad nismo imali pristup. Mnoge poznate ličnosti donose svoje beuty rutine i tajne, a mi vam predstavljamo neke od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

***

WHITNEY PEAK 

Ukoliko ste počeli gledati reboot serije Gossip Girl, niste mogli a da ne primijetite savršene obrve Whitey Peak. U svojoj beauty rutini priča o tome kako održava svoje lokne i naravno koja je tajna njenih obrva. Kako kaže mnogi su joj savjetovali da ih ne čupa, tako da to ne dozvoljava ni svojoj mami.

JEANNE DAMAS 

Omiljena francuska it cura koju mnogi prate na instagramu zbog njenog effortless stila za Vogue beauty otkriva svoje tajne kada je u pitanju briga o koži i make-up za svaki dan. Ona je poznata po svom prirodnom svježem izgledu. Ne koristi maskaru, tako da joj je uvijač za trepavice najbolji prijatelj. Nakon što pritisne trepavice uvijačem, lagano prstima ostatak dlačica preusmjeri prema vani.

EMILY RATAJKOWSKI

Emily nam donosi svoju make-up rutinu za dnevni look koji lako može biti i večernji. Svi smo se našli u situaciji da poslije posla idemo na večeru, tako da su ovi trikovi dobro došli. Pri nanošenju rumenila, ne koristi ga na uobičajenom mjestu nego ga nanosite bliže očima. Ovako radi prirodni lifting lica i kako kaže izgleda manje blijedo i življe.

ALEXA CHUNG

Kada je u pitanju moderni pristup klasičnom cat eye looku, Alexa je prva osoba koja nam pada na pamet. Omiljena modna blogerica I model za Vogue donosi svoju make-up rutinu. Na koji način nanosi tuš, pogledajte u videu.

GIGI HADID

Kao nova mama, Gigi dijeli svoj način njegovanja kože lica nakon trudnoće. Pravo je osvježenje vidjeti poznatu ličnost oja koristi proizvode koji su pristupačniji mnogima. Video počinje pričom o tome kako ona tretira svoju suhu kožu. U nastavku videa na simpatičan i pristupačan način pokazuje kako konturisati lice.

* * * 

Naslovna fotografija: @gigihadid
Tekst: Emina Smaka

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno