Drogerijski puder koji ispunjava 3 važna kriterija i kožu čini blistavom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Drogerijski puder koji ispunjava 3 važna kriterija i kožu čini blistavom

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
15.2.2023.

Pronalazak idealnog pudera koji na koži djeluje baš poput neugodnijeg balzama katkad može biti izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom da je riječ o proizvodu koji mnoge dame koriste u svojoj svakodnevnoj makeup rutini, volimo pomno razmotriti sve sastojke, ali i karakteristike pudera prije same investicije. Stoga kako bi sami proces potrage prošao što jednostavnije, kreirali smo listu kvaliteta koje bi tekući puder trebao posjedovati te pronašli na tržištu novi proizvod koji je u posljednje vrijeme tema beauty razgovora, a koji ćete poželjeti isprobati. 

Na što paziti pri odabiru pudera?

Osim što tijekom investiranja u tekući puder trebali bismo paziti na odabir nijanse prema podtonu naše kože, isto tako ne bismo trebali preskočiti određene stavke koje čine da puder izgleda uredno i lijepo na našoj koži.

Tekstura 

Puderi prozračne i ugodne teksture koji lagano djeluju na našoj koži odgovarat će svakom tipu kože bez obzira je li riječ o izrazito suhoj koži, masnoj ili onoj koja je sklona iritacijama.   

Formula

Pri izboru tekućeg pudera vrlo važna stavka je formula. Naime, potrebno je paziti da je riječ o proizvodu uz koji ćete nahraniti kožu te učiniti ju nježnom i mekanom na dodir. Stoga, tekući puderi obogaćeni vitaminima i sastojcima koji hidratiziraju kožu bi trebali biti na vrhu naše liste.

Moć prekrivanja

Prekrivanje nepravilnosti na koži i ujednačavanje tena jedan je od razloga da tekući puderi postanu skoro pa neizostavan dio nesesera beauty entuzijastica.

CATRICE Nude Drop Tinted Serum - novitet o kojem beauty entuzijastice ne prestaju pričati

S laganom teksturom, formulom obogaćenom vitaminom E i hijaluronskom kiselinom i srednjom moći prekrivanja koju možete nadograditi Nude Drop Tinted Serum tekući puder brenda CATRICE zaokružio je sve karakteristike koje tražimo. Naime, riječ je o novom tekućem puderu koji je veoma ugodan na koži, te ju čini nježnom i glatkom – baš poput baršuna.

Što ovaj puder čini posebnim?

Nude Drop Tinted Serum obogaćen je posebnim pigmentima pomoću kojih se nijanse prilagođavaju vašem tonu kože zbog čega izgleda veoma prirodno na koži. Kvalitetna formula i tekuća tekstura osigurat će vlažnost koži i tijekom višesatnog nošenja zbog čega je ovaj puder odličan za različite tipove kože.

Gdje možete pronaći novi Nude Drop Tinted Serum tekući puder?

Nude Drop Tinted Serum tekući puder možete pronaći u bolje opremljenim drogerijama diljem BiH po cijeni od 16,65 KM.


* * *
Foto: Catrice Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci