Čarobno mjesto za one koje najviše volite i grlite postoji. Upoznajte prodavnicu Mio Bambino. - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

Čarobno mjesto za one koje najviše volite i grlite postoji. Upoznajte prodavnicu Mio Bambino.

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
31.12.2020.

Eldina je odlučila bh. tržištu ponuditi prodavnicu unutar koje ćete pronaći kvalitetne, moderne i primamljive dječje igračke poznatih brendova, kakve viđamo u izlozima diljem europskih metropola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke od njih su po prvi put dostupne za kupovinu u BiH, a kada zavirite u dućan i vidite ponudu, poželjet ćete neke od ovih artikala imati i u svojoj kolekciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, Mio Bambino je prodavnica u Bugojnu koju će jednako voljeti i odrasli i djeca, a probudit će sanjarenje, maštovitost i odvesti vas u sasvim novi svijet.

„Ideja o Mio Bambino prodavnici nastala je prije tri godine kada smo (tada s jednim djetetom, kćerkom Kayrom) bili u Milanu i obišli sve slične prodavnice, a Milano je u ovom segmentu, dječje opreme i igračkica stvarno na vrhu. Tada smo pomalo, stihijski počeli s pripremama, kontakt s dobavljačima i sl. A u septembru je konačno došlo vrijeme da realizujemo sve planove. Mio Bambino je prodavnica dječje opreme i igračaka najvećih i najvažnijih svjetskih brendova. Trenutno u ponudi imamo britanski brend Le Toy Van koji ima sjajne drvene igračke, jedan od najnagrađivanijih brendova u svijetu. Prave igračkice i dodatke koji razvijaju motoriku kod djece, razvijaju socijalne vještine i sl. Imamo fantastične mišice brenda Maileg, Mio Bambino je jedini zvanični uvoznik i distributer proizvoda ovog sjajnog danskog brenda.

Iz Italije stižu fantastični proizvodi za bebe brenda Nanan. Krevetići, vrteške, podloge za igranje, škrinje za odlaganje stvari ili igračkica... A sve to s potpisom Puccio i Tato meda. JellyCat je britanski brend poznat po nevjerovatno mekanim i nježnim plišancima, zekama, miševima, sobovima, medama... Sve to imamo i dostupno je odmah u Mio Bambino.

Jedan od naših bestsellera su autići francuskog brenda Baghera. Fantastičnog su vintage dizajna, s gumom na točkovima kako bi vožnja po kući bila tiha, a može da se vozi i vani. Uskoro nam stiže nova narudžba iz Baghera pa očekujemo i autiće nastale iz saradnje sa Mercedesom i Bentleyem. :)

Od australske autorice Megan Hess stižu ilustrovane knjige o mišici Claris. The Chicest Mouse in Paris, Bonjour Riviera, Where is Claris in Paris i brojni drugi naslovi. U Mio Bambino možete pronaći i kućne tobogane brenda Jupiduu, izgledaju fantastično, zaobljeni su, dostupni u tri nježne boje i osim što će satima zabaviti najmlađe, mogu biti i odličan dodatak bilo kakvom uređenju doma. :) Jabadabado je švedski brend iz kojeg nam također dolaze sjajne igračkice i dodaci kao što su drvene kuhinje, garaže, slagalice i slično. Još je nekoliko brendova u dolasku pa se radujemo da uskoro sa svima podijelimo nove lijepe vijesti.“ – otkrili su nam iz Mio Bambino tima.

Nismo mogli odoljeti da ih ne pitamo preporuku igračke koja bi sigurno ovih blagdana razveselila djevojčice i dječake, na što su nam otkrili: „Dječake bi sigurno razveselila ova Le Toy Van Tool Bench drvena igračka koju možete pronaći klikom ovdje. Savršeno čvrsta, izgleda odlično, a uz nju dječak dobije testeru, šarafciger, čekić i još puno alata pa je zagarantovano da će se satima zabaviti. Za djevojčice, neka to budu Maileg mišica Princeza ili ovaj stalak dostupan klikom ovdje.
Proizvod kojem bi se definitivno obradovali i dječaci i djevojčice (recimo brat i sestra:)) su ovi tobogani koji su dostupni klikom ovdje.


Osim što sve artikle možete pogledati u njihovom showroomu na adresi Kulina Bana 10 u Bugojnom, sve artikle dostavljaju i diljem BiH, a dostupni su i na njihovom web shop miobambino.ba. Sigurni smo da ćete u ovom maštovitom i posebnom carstvu igračka pronaći nešto za vaše najmlađe!

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno