Ove 4 zamjenske olovke za usne ćete voljeti koliko i slavnu Rimmel Cappuccino - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ove 4 zamjenske olovke za usne ćete voljeti koliko i slavnu Rimmel Cappuccino

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
5.7.2024.

Znamo koliko je teško pronaći savršenu olovku za usne koja ne samo da savršeno pristaje uz vašu omiljenu nijansu ruža, već i odgovara tonu kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rimmel Cappuccino je poznata po svojoj bogatoj, neutralno - smeđoj nijansi koja daje savršen naglasak usnama bez da ih previše ističe. Ova nijansa je idealna za svakodnevnu upotrebu jer pruža prirodan izgled, a istovremeno definiše usne na suptilan, ali efektan način. Savršeno se slaže s nude ruževima, kao i s tamnijim, intenzivnijim nijansama, čineći je vrlo svestranom i nezaobilaznom u svakoj torbici za šminku.

 Ova olovka za usne je postala pravi hit zbog svoje univerzalne boje koja komplimentira različitim tonovima kože i može se nositi uz širok spektar ruževa. Međutim, nije uvijek lako pronaći ovaj popularni proizvod i nerijetko se rasproda za samo nekoliko minuta pa smo odlučili da potražimo alternativne opcije koje pružaju slične rezultate. 

Kada birate dupe za popularnu nijansu kao što je Cappuccino, ključno je testirati nekoliko proizvoda kako biste vidjeli koji najbolje odgovara vašem tonu kože i osobnim preferencijama. Ne zaboravite i na to da je ponekad potrebno kombinovati različite olovke za usne kako biste dobili savršenu boju.


Dupes za Rimmel Cappuccino 


 

* * *
Naslovna fotografija: @mollymae

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno