Koje cvijeće koristiti za jesenje bukete u domu? Izdvajamo 3 favorita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Koje cvijeće koristiti za jesenje bukete u domu? Izdvajamo 3 favorita.

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
23.9.2022.

Tko kaže da su buketi rezervirani samo za proljeće? I tijekom jeseni volimo dom ukrasiti buketima omiljenog cvijeća koje unosi vedrinu, ali i dašak boja u naš interijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naravno, kako dolazi jesen nemamo više toliko izbora kao primjerice tijekom proljeća, no to ne znači da i dalje ne možemo pronaći najslađe biljke za još ljepše jesenje bukete. Postoji ono cvijeće koje cvjeta i tijekom jeseni što ga pretvara u idealno društvo našim vazama u domu.

Od eukaliptusa koji osvaja svojim zelenim listovima i mirisom, preko nevena koji obožavamo mirisati i u našim beauty proizvodima, pa sve do ehinaceje, ove 3 biljke biti će savršen gost svakog jesenskog aranžmana. Zašto, otkrijte u nastavku.

 

Eukaliptus
 

Sa izuzetno prepoznatljivim mirisom i jednostavnim, ali autentičnim izgledom, eukaliptus će brzo naći svoje mjesto u vašem domu. Odlično izgleda sam ili uparen s vašim omiljenim cvijećem kao što su margarete ili ruže.

 Ehinaceja
 

Cvijeće koje cvjeta i tijekom jeseni, a osvojiti će vas svojim bojama svakako je ehinaceja. Može se piti i u čaju, a stvara najveseliji jesenski buket u vašem domu, ali i u cvjetnjaku.

 Neven
 

Njegovi narančasti pupoljci cvatu od sredine ljeta sve do sredine jeseni radi čega će unijeti dašak jesenskih boja u vaš dom. Možete ga dekorirati u vazi samog ili uz par zelenih grančica i uživati u posebnom jesenskom ugođaju.

 

***
Naslovna fotografija: @orianadduran

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno