Bonjour.insider: Brend La Jupe predstavio upečatljivu blagdansku kolekciju haljina - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.insider: Brend La Jupe predstavio upečatljivu blagdansku kolekciju haljina

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
1.12.2022.

Sanja Dujmović svojim nas je La Jupe kreacijama još prije nekoliko godina uvela u bajkoviti svijet ženstvenih linija koje naglašavaju individualnu ljepotu, eleganciju i posebnost svake žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Modni brend La Jupe prisutan je na tržištu od 2015. godine i do sada je stekao veliki broj vjernih klijentica koje njihove haljine biraju za različite prilike, bilo da se radi o najsvečanijim životnim događajima, važnim poslovnim situacijama ili svakodnevnom osobnom stilu. Bez obzira na prigodu, La Jupe je dokazao da su njihove haljine prikladne za različite događaje, a da pri tom ne kompromitiraju vlastiti stil i klasičnu eleganciju. 

 
Nova kolekcija haljina inspirirana je podjednako ženskom snagom i nježnošću, samouvjerenosti žene i njezinom samozatajnosti te klasičnom ljepotom i suvremenošću. Predstavljena kolekcija posebna je po odvažnim linijama koje naglašavaju žensku figuru, ali uvijek s naglašenom dozom romantike. Posebnost ove kolekcije su ženstvene haljine koje stvaraju efekt glamura i svečanosti. 
U prikazanim kreacijama, La Jupe jako dobro balansira različite materijale i boje s čipkom, svjetlucavim perlicama i šljokicama, puf rukavima i dužinama haljina. Također, demonstrira mnoge novitete njihovog izričaja za koje smo sigurni da će se vrlo brzo naći u mnogim ormarima svih zaljubljenica u modu. 
Ove godine u ulozi ambasadorice blagdanske kolekcije našla se Donna Lugonja Petković, domaća influencerica, koja je s lakoćom prenijela svu čaroliju te sjaj blagdanske linije.
Hotel Esplanade poslužio je kao prelijepa blagdanska kulisa pred nepogrešivim objektivom Karmen Poznić koju dobro poznaju svi zaljubljenici u modu. Za frizuru se pobrinuo tim Salona Sophie, dok makeup potpisuje vizažist Marko Tolić. 
 
Svaka se haljina savršeno uklapa u blagdansku bajkovitu atmosferu, ali i u druge svečane dnevne i večernje prilike u kojima ćete poželjeti zasjati i osjećati se dobro u svojoj koži. Kvalitetni i fini materijali, vrhunska izrada i potpuna pažnja posvećena svakom detalju zaštitni su znak branda La Jupe u kojem se posebno ponose osobnim pristupom klijenticama. Haljine se ručno šivaju, a proces izrade svake haljine je personaliziran. Svoju haljinu možete potražiti na web stranici La jupe ili na Instagram profilu brenda. 


 

Nova kolekcija brenda La Jupe * * * 
Fotografije: Karmen Poznić 
Model: Donna Lugonja Petković
Makeup:Marko Tolić
Frizura: Salona Sophie

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno