Borboleta: Nakit koji vole poznati konačno stiže i u Sarajevo! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Borboleta: Nakit koji vole poznati konačno stiže i u Sarajevo!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNI DODACI
3.11.2023.

Borboleta, renomirani brend modnog nakita najpoznatiji po narukvicama na koncu sa srebrnim i pozlaćenim privjescima, otvara svoju prvu trgovinu u Sarajevu, u subotu, 4.11.2023. godine u sklopu Aria Malla (Trg djece Sarajeva 1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borboleta je već duže vrijeme najpoznatiji brend modnog nakita u Hrvatskoj, a i šire, čemu su zasigurno doprinijele mnogobrojne poznate ličnosti poput Kendall Jenner, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Lene Perminove i drugih, koje su velike ljubiteljice ovog nakita.
Borboleta je svojih prvih deset godina postojanja prošle godine okrunila i spektakularnom modnom kampanjom u kojoj su sudjelovale Tatjana Dragović, Teuta Mesaroš i Iva Radić, ali i značajnim rastom i razvojem brenda u regiji.
Osim suradnji sa celebritijima i influencerima, Borboleta je poznata i po kolaboracijama od kojih bi svakako mogli istaknuti one s Unicefom, Rimac automobilima, Coca - Colom, umjetnicima Sašom Šekoranjom i Nenadom Soviljem te mnogim drugima.
Svaki komad Borboleta nakita ručno je izrađen s puno pažnje i ljubavi te svaka kolekcija priča svoju priču, stvorenu da inspirira i potakne karakter pojedinca koji nosi ovaj nakit. 
Prilikom otvorenja trgovine u Sarajevu, Borboleta priprema mnogobrojna iznenađenja i pogodnosti te poklone za prvih pedeset kupaca, a osim u mnogobrojnim trgovinama njihov nakit možete pronaći i na online shopu.

* * *
Foto: Borboleta PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno