Booking.com nudi smještaj u šarmantnoj kućici napravljenoj od čokolade

PUTOVANJA
12.9.2018.
Popularna platforma je svojim korisnicima omogućila scenarij identičan onome iz bajke o Ivici i Marici. Naime, sve čokoljupce će obradovati vijest da od 19.rujna na booking.com mogu rezervirati tradicionalnu kuću koja je u potpunosti izrađena od čokolade.

Smještena je u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u Sèvresu, a izradio ju je Jean-Luc Decluzeau, popularni proizvođač fine čokolade poznat po svojim čokoladnim skulpturama. Kućica se prostire na 18 metara kvadratnih, može ugostiti do 4 osobe, a za njenu izradu bilo je potrebno 1.5 tona čokolade. Namještaj i ukrasi unutar kuće su izrađeni od čokolade (i jestivi), a čokoladna avantura se ne završava tu. U dvorištu ćete pronaći ribnjak od bijele čokolade!
„Ova čokoladna tradicionalna kućica, jedina u povijesti u kojoj je moguće rezervirati noćenje, slavi čudesno raznoliku ponudu Booking.com i ukusan je primjer mnogih nezaboravnih iskustva s putovanja u kojima naši korisnici mogu uživati.“ – komentirala je Vanessa Heydorff, regionalna direktorica Booking.com kompanije u Francuskoj.

cokoladnakucica 5

Naravno, booking.com je dodatno začinio cijelo iskustvo noćenja jedinstvenom radionicom, gdje će posjetitelji u suradnji s autorom kućice sudjelovati u radionici čija je tema izrada personaliziranih malih čokoladnih kućica. Više  ovdje.

cokoladnakucica 1

cokoladnakucica 4

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: