BONJOUR.zaviruje: Svi detalji bajkovitog rođendana kojeg je Martina Saira organizirala za kćer Emu - Bonjour.ba - bh.lif...

BONJOUR.zaviruje: Svi detalji bajkovitog rođendana kojeg je Martina Saira organizirala za kćer Emu

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
26.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođendan je jedan od uzbudljivijih dana u životu svakog mališana i još jedan povod nastanku posebnih uspomena.


Martina Saira nam je već kroz razne poslovne projekte pokazala da pazi na baš svaki detalj te da na kreativan i unikatan način interpretira svoju ljubav prema lijepom. Izuzetak nije ni organizacija proslave rođendana malene Eme, kćerke Martine Saire i Zlatana Muslimovića.
Nije tajna da bajke iznova potaknu topli val emocija u svakoj maloj djevojčici, a Ema je za svoj treći rođendan postala omiljena junakinja iz dječjih priča.


I njena bajka započinje s jednom posebnom haljinom. Martina je za Emu odabrala romantičnu haljinu izrađenu od par slojeva svile koju krase nježni volani na području rukava i decentna mašna. Uz nju je izgledala poput kraljevne sa stranica dječjih knjiga. Ukras u kosi u obliku leptira i kruna su dodatno uljepšali njen rođendanski look, a bh.dizajnerica Amna Kunovac Zekić je za malu Emu napravila ovu custom made haljinu koja će ostati posebna uspomena u Eminom ormaru.
"Za izradu haljine su bila potrebna tri dana, a inspiraciju za dizajn sam pronašla online." - otkrila nam je Martina.


Topla kućna atmosfera proslave dodatno je upotpunjena veselim dekoracijama u obliku šarenih balona koji su mamili osmijeh na lice i odraslima i djeci te pozivali na igru.

Ukusne voćne delicije, bajkovita torta i osvježavajuća pića poslužena na stolu ukrašenom rustikalnim svježim cvijećem bili su sjajna pozivnica na degustaciju. Torta u obliku knjige krije i malenu priču o Emi. Naime, Martina je kreativne dame koje se kriju iza branda 'Torte za sve prilike' zamolila da tortu upotpune pričom o maloj princezi Emi. Dame su dodatnu sanjivu notu torti dale uz pomno odabrane ukrase - cvijeće i krunu.

Uz mjesto za igru, mnoštvo slatkih iznenađenja te dekoracije koje će probuditi dodatnu maštu i cijeloj proslavi dati sanjivu notu imate recept za savršeno organiziran dječji rođendan. I trenutke koji će zauzeti posebno mjesto u obiteljskom albumu.

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno