BONJOUR.zaviruje: Svi detalji bajkovitog rođendana kojeg je Martina Saira organizirala za kćer Emu

MAME RULZ
26.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođendan je jedan od uzbudljivijih dana u životu svakog mališana i još jedan povod nastanku posebnih uspomena.


Martina Saira nam je već kroz razne poslovne projekte pokazala da pazi na baš svaki detalj te da na kreativan i unikatan način interpretira svoju ljubav prema lijepom. Izuzetak nije ni organizacija proslave rođendana malene Eme, kćerke Martine Saire i Zlatana Muslimovića.
Nije tajna da bajke iznova potaknu topli val emocija u svakoj maloj djevojčici, a Ema je za svoj treći rođendan postala omiljena junakinja iz dječjih priča.


I njena bajka započinje s jednom posebnom haljinom. Martina je za Emu odabrala romantičnu haljinu izrađenu od par slojeva svile koju krase nježni volani na području rukava i decentna mašna. Uz nju je izgledala poput kraljevne sa stranica dječjih knjiga. Ukras u kosi u obliku leptira i kruna su dodatno uljepšali njen rođendanski look, a bh.dizajnerica Amna Kunovac Zekić je za malu Emu napravila ovu custom made haljinu koja će ostati posebna uspomena u Eminom ormaru.
"Za izradu haljine su bila potrebna tri dana, a inspiraciju za dizajn sam pronašla online." - otkrila nam je Martina.


Topla kućna atmosfera proslave dodatno je upotpunjena veselim dekoracijama u obliku šarenih balona koji su mamili osmijeh na lice i odraslima i djeci te pozivali na igru.

Ukusne voćne delicije, bajkovita torta i osvježavajuća pića poslužena na stolu ukrašenom rustikalnim svježim cvijećem bili su sjajna pozivnica na degustaciju. Torta u obliku knjige krije i malenu priču o Emi. Naime, Martina je kreativne dame koje se kriju iza branda 'Torte za sve prilike' zamolila da tortu upotpune pričom o maloj princezi Emi. Dame su dodatnu sanjivu notu torti dale uz pomno odabrane ukrase - cvijeće i krunu.

Uz mjesto za igru, mnoštvo slatkih iznenađenja te dekoracije koje će probuditi dodatnu maštu i cijeloj proslavi dati sanjivu notu imate recept za savršeno organiziran dječji rođendan. I trenutke koji će zauzeti posebno mjesto u obiteljskom albumu.

 

MAME RULZ , 26.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Muna Mešić

Podijeli:

Posljednje objavljeno