Bonjour.zaviruje na bajkovitu šumsku rođendansku zabavu koju je Martina Saira organizirala za kćer Emu - Bonjour.ba - bh...

Bonjour.zaviruje na bajkovitu šumsku rođendansku zabavu koju je Martina Saira organizirala za kćer Emu

Tekst:

Marija Perić

MAME RULZ
9.6.2022.

Bez obzira na našu dob uvijek se volimo osjećati posebno na naš rođendan i želimo da smo okruženi najdražima uz dobru hranu i druženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Martina Saira je za svoju kćer Emu i njen 6. rođendan organizirala sasvim drugačiju i bajkovitu rođendansku proslavu u prekrasnom ambijentu JavorovDo. 
Upravo JavorovDo nudi opciju organizacije rođendanskih zabava za najmlađe daleko od gradske buke, u društvu prirode i najukusnijih zalogaja.
U razgovoru s Martinom saznali smo više o partyu koji je izgledao tako neodoljivo da smo sigurni da bi im se rado htjela pridružiti i sama Snjeguljica.
 Tematski party bio je povod za druženje klinaca i klinceza, kao i odraslih koji su mogli uživati u čarima dječjih igara, druženja, ali i savršenih gourmet zalogaja koji su upotpunili zabavu.
Dekoracije za rođendan u potpisu brenda Zoe&Mama dali su dodatan šarm cijeloj priči.

 Šumska tematska zabava uljepšana je posebnim dekorima i istančanom estetikom koju tako često vežemo za Martinu Sairu. Tako su drveni stol i panjevi bili savršena uvertira u party pod krošnjom stabala, a svježe cvijeće vodilo je sve goste na mirisno putovanje već pri samom dolasku. Prije nego što su gosti sjeli, dočekao ih je kreativno ukrašen natpis 'Happy birthday' postavljen na zavjesi od tila koji će biti maleni teaser kakvu kreaciju je birala i sama slavljenica. Uz to, stol je bio uređen sa neodoljivim ružičastim tanjurićima i posebnim bombonima ispunjenim konfetima koji će kasnije uljepšati slavlje.

 Svi maleni i veliki uzvanici dalje su mogli uživati u jelima i ugodnom razgovoru uz društvo konfeta, zvjezdica i svježeg šumskog zraka. Prvi slijed hrane došao je kao pravo osvježenje – plata sa odabranim komadima voća dekoriranima na dražestan način uz cvat trešnje. Krekeri i keksići zajedno sa sirom i štapićima na samom početku bili su praćeni slijedom ukusnih zalogajčića sa tikvicama koji su izgledom podsjećali na slavni Ratatouille. Zatim su uslijedili i pohovane okruglice, kao i mini pizze.

 Ema koja je slavila svoj 6. rođendan imala je i neodoljivi custom made outfit u potpisu bh.dizajnerice Amne Kunovac Zekic koji na prvi pogled slika osmijeh na lice. Haljinu sa šarenom tutu suknjom od tila Ema je kombinirala sa jeans jaknom, cvjetnim tajicama i simpatičnim gumenim čizmama koje su joj pomogle da uhvati ritam u igrama s prijateljima. I da, jesmo spomenuli da tutu suknja ima i izvezeno njeno ime? Preslatko. 

 Upravo su kasnije uslijedile odlične animacije za djecu gdje su išli u potragu za zlatnicima u šumu. Držeći se za ruke krenuli su prateći tragove u rođendansku avanturu koja će im zauvijek ostati posebna uspomena.

 Nakon šumske potrage, uslijedili su i novi zabavni zadaci. Tako je travnjak na Javorovom Dolu bio ispunjen skakanjem, zabavljanjem i smijehom mališana - idealno za dječju proslavu.

 Predah od dječjih igri napravili su uz tortu koja je izgledala kao utjelovljenje proljeća. Jagode u društvu browniea na torti ukrašenoj šlagom prava su oda šumskoj zabavi u potpisu slastičarnice Torte i To. Ema je otpuhala svijeće i sve goste pozvala da ispale svoje konfete koji su sve prisutne natjerale na smijeh.

 Uz tortu za koju se tražio komad više, malene i velike ruke mogle su izabrati i brownies kolače, kao i pana cotta čašice koje su i ovaj put bili ukrašene trešnjinim cvijetom i jagodama. A svi oni koji više vole lagane kolače bez previše čokolade mogli su birati i cheesecake koji je savršena simbioza slanog i slatkog.

 Druženje se nastavilo u jednakom tonu, uz igru i smijeh, ali ovaj put sa ovčicama. Samu čar ovog rođendana na jedinstven način je uljepšala i Muna Nazak koja je uhvatila savršene fotografije i nezaboravne momente. 

 Više fotografija sa Eminog nezaboravnog šumskog partya otkrijte u nastavku.

 

***
Foto: Muna Nazak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno