BONJOUR.zaviruje: Kako nastaje jedna torbica bh.brenda Lovely Bags? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

BONJOUR.zaviruje: Kako nastaje jedna torbica bh.brenda Lovely Bags?

Tekst:

Bonjour.ba

MODNI DODACI
1.3.2020.

Već nekoliko godina, sve dame koje su u potrazi za kvalitetno izrađenim torbicama, pomno osmišljenog dizajna i ručne izrade rado biraju modele koji dolaze s Lovely Bags etiketom. U ponudi ovog brenda pronaći ćete modele za baš svačiji stil, ali i priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka kolekcija uvijek sadrži nekoliko modela idealnih za sve minimalistice, kao i torbe raznih veličina i u bojama, koje uz pomno birane detalje poput remena na kojem je ispisano My Lovely Bag ili zakački u obliku leptira, uistinu dobiju posebnu notu i prepoznatljiv Lovely Bags prizvuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno su ponudu obogatili i novčanicima, remenjem, ali i drugim praktičnim dodacima, što ih je pretvorilo u saveznika svake urbane žene. Diljem regije.

 „U proizvodnji trenutno imamo 28 zaposlenih, a indirektno na svim prodajnim mjestima upošljavamo preko sto ljudi! Torbice se proizvode u Tomislavgradu, a prodaju se u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj i Švicarskoj.“ – komentirala je Marija Perić, osnivačica brenda na naš upit tko čini njen tim, kao i gdje se torbe proizvode. 
Nova kolekcija bila nam je povod da u razgovoru s Marijom, poduzetnicom u čiji bismo ormar rado zavirili, saznamo više detalje o ovom brendu, kao i kako nastaju ove torbice. 

Marija Perić
 

Gdje pronalaziš inspiraciju za dizajn? Zašto baš torbe i koliko je trebalo da izgradiš svoju prepoznatljivu estetiku?

Inspiraciju za dizajn torbica i novih kolekcija pronalazim u putovanjima; nedavno sam posjetila Tajland, gdje sam i dobila inspiraciju za novu kolekciju. Naime, ljudi koji su stalno u pokretu trebaju imati veću torbicu u koju će im stati sve što im je potrebno za jedan radni dan, zato ova kolekcija ima čak tri modela većih torbica! A torbice sam odabrala jer su mi definitivno, uz cipele, najdraži modni dodatak i jednostavno upotpune svaki outfit. Nasreću, za kratko vrijeme sam uspjela izgraditi prepoznatljiv brend kojem se naše klijentice stalno iznova vraćaju i prepoznaju ljubav i trud uložen u izgled naših torbica.


Koliko je vremena potrebno za izradu jedne torbice i koliko ranije krećete s pripremama za novu kolekciju torbi?

U početku je trebalo čak par sati za izradu jedne torbice, ali modernizacijom strojeva i stalnom edukacijom naših radnica, to se vrijeme izrade znatno smanjilo. Sada dnevno izradimo preko sto torbica! A što se tiče izrade nove kolekcije, uvijek imamo nešto u planu. Uvijek se trudimo smisliti nešto novo, nešto bolje i nešto drugačije, ali za kompletnu realizaciju nove kolekcije je potrebno par mjeseci intenzivnog rada! 


Koji su najveći izazovi s kojima se susrećete pri izradi?

U svakom slučaju je najveći izazov kako postići da se klijentice svaki put iznova oduševe torbicama i zaljube u njih. One su nam ipak najveća inspiracija i naši najveći kritičari.


Koliko je izazovno pratiti sve segmente poslovanja brenda?

To je zasigurno jedan veliki izazov, još uvijek držim sve konce uspješno, ali polako stvaram tim kojemu ću moći povjeriti većinu zadataka koje ja određujem. Vjerujem da je jako bitno imati ljude koji razumiju moje želje, moj način poslovanja, ali i ljude u koje imam povjerenja i smatram se jako sretnom što upravo takve ljude imam oko sebe! 

5 omiljenih artikala iz tvog ormara?

Vintage crni sako koji sam dobila u nasljedstvo od bake, za koji me još uvijek svi pitaju gdje je kupljen i sigurno jedan odjevni predmet kojem se uvijek dive! Drugi predmeti bi bile crne čizmice River Island, koje sam kupila u Dubaiju prije nekoliko godina i umjetna krznena jaknica, nepoznatog brenda iz Londona.  A zbog redovnih putovanja i gostovanja, često obnavljam svoju garderobu i ne vežem se puno za odjevne artikle, ali ova tri su mi ipak posebno draga!

Torbica ili kolekcija koja je vama ukrala najviše simpatija?

Uvijek na ovo pitanje odgovorim “svaka nova”. Kad god stvorimo nešto novo, iznova se zaljubim u kolekciju i torbicu i mislim da je upravo to čar ovoga posla! Stvarati nešto što volite i u čemu istinski uživate.

Na kraju našeg razgovora, vodimo vas u Lovely Bags radionicu. Pogledajte kako nastaju ove Made in BiH torbice u koje je utkano mnogo ljubavi, truda i znanja.

 
This is how we made it!

Handmade with love, just for you!

Posted by My Lovely Bag on Wednesday, 26 February 2020

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno