Bonjour.blagdansko darivanje: Osvojite Alma Ras i Manners blagdansku pidžamu za nju i njega - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Bonjour.blagdansko darivanje: Osvojite Alma Ras i Manners blagdansku pidžamu za nju i njega

Tekst:

Bonjour.ba

MODNI DODACI
5.12.2021.

Blagdanski duh i dalje osvaja naše uredništvo koje svakog jutra za vas sprema novo iznenađenje tijekom Bonjour.blagdanskog darivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom 31 dana ovog mjeseca imati ćete priliku sudjelovati u darivanju za 31 poklon koji smo pripremili zajedno sa našim partnerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas imate priliku igrati i osvojiti neodoljive te udobne Happy pidžame za nju i njega u potpisu brendova Alma Ras i Manners.

Blagdanska Happy pidžama za nju i njega

Kreativni tim Alma Ras i Manners brendova i ove sezone potrudio se da svojim kreacijama uljepša praznične dane cijele porodice. Pidžame iz Happy linije su od 100% visokokvalitetnog pamuka koji će u ovim zimskim danima milovati vašu kožu, dok će neodoljivi motivi i poruka kroz cijeli dan kreirati toplu vibru. 

Osvojite blagdanske Happy Alma Ras i Manners pidžame za nju i njega u Bonjour.blagdanskom darivanju!

Vaša lijena poslijepodneva ili nedjeljna jutra dodatno će uljepšati ove pidžame. Žensku Alma Ras pidžamu možete osvojiti na Facebooku, a Manners mušku pidžamu Happy možete osvojiti na Instagramu.

Kako biste sudjelovali u Facebook i Instagram darivanju, potrebno je da:

  • u komentarima ispod ove objave na Facebooku i Instagramu tagirate prijatelje koji bi također sudjelovali u ovom darivanju.
  • a mi ćemo slučajnim odabirom putem Random aplikacije izabrati dobitni komentar!
  • Igramo se do ponedjeljka, 6.12. u 14:00h kada u komentarima ispod Facebook i Instagram objave darivanja objavljujemo dobitnika.

Nagradu mogu osvojiti samo Bonjour.ba Facebook fanovi i Bonjour.ba Instagram pratitelji iz BiH. Sretno!

***
Naslovna fotografija: Alma Ras

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno