BONJOUR.ba x dm drogerie markt: Ponosno predstavljamo tvoju novu FEEL GOOD majicu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

BONJOUR.ba x dm drogerie markt: Ponosno predstavljamo tvoju novu FEEL GOOD majicu!

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
2.9.2020.

Ovu godinu ćemo pamtiti po velikim izazovima, kako osobnim, tako i poslovnim. No, godina je ovo i u kojoj smo usporili životni ritam i vratili se nekim zaboravljenim radostima kao što su boravak u prirodi, buđenje u zoru kako bismo vidjeli izlazak sunca, vrijeme posvećeno sebi i vrijeme posvećeno najbližima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S poslovne strane, godina je posebno izazovna bila za male biznise, poduzetnice i njihove brendove širom BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, unatoč svim promjenama, gledali smo kako se vješto hvataju u koštac s neočekivanim zadacima. Pokretale su web shopove kako bi kupci mogli bez rizika doći do njihovih proizvoda, pravile su posebne ponude za starije osobe kako bi im dostavile ono što im je potrebno, prilagodile su svoje modele poslovanja, a sve to dok su doma još jednom prolazile kroz školu i to u online formatu sa svojim školarcima. 

Dakle, ova godina nam je (još jednom) pokazala da žene mogu sve. Bilo da su radile od kuće ili na radnim mjestima, brinule su se za svoje ukućane, pomagale starijima, nasmijavale svoje prijateljice video pozivima, držale svoju motivaciju za novi dan i prevladavanje novih izazova. Upravo one, superžene širom BiH, su inspiracija za našu novu FEEL GOOD priču koju smo realizirali u suradnji s dm drogerie markt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONJOUR.ba (@bonjourba_) on

U BONJOUR.ba timu smo osmislili na desetke majica na temu superžene. Crtali smo ju, opisivali, dotjerivali i na kraju smo odlučili jednostavno ponosno istaknuti tko su superžene u našem životu. One su naše mame, sestre, susjede, komšinice, šefice, prijateljice. Sve žene koje nam svakodnevno uljepšavaju život toliko potrebnim osmijehom ili porukom, domaćom štrudlom koja nas vraća u djetinjstvo ili pak pohvalom za napravljenu prezentaciju. Upravo njih slavimo našom limited edition FEEL GOOD majicom koju ćete pronaći ekskluzivno u dm drogerie markt prodavnicama širom BiH po cijeni od 12,95 KM.

Volimo reći da naša majica ima tri supermoći.
Prva je ta da se u njoj uvijek osjećaš kao superžena. Jer to i jesi.
Druga je ta da njenom kupovinom doniraš 2 KM za napredak i razvoj poduzetnica kroz projekt #PoduzetneZAJEDNO u potpisu domaće neprofitne organizacije 'Fondacija 787'.
Treća je da njenom kupovinom podržavaš domaću proizvodnju jer majica je proizvedena i upakirana u Bosni i Hercegovini. 

Uz to, ovo je majica koju ćeš nositi na posao uz sako i pencil hlače, uz traperice i tenisice za šetnju gradom ili uz ludu šljokičastu suknju za druženje s prijateljicama.

Bit će tvoj chic pratitelj u svim svakodnevnim (stilskim) nedoumicama, a s obzirom na to da je izrađena od najfinijeg pamuka bit će udoban pratitelj u svim tvojim avanturama. 

Ove godine smo se uvjerili da sreću čine male stvari. Baš poput te da kupovinom majice podržiš druge superžene širom BiH. Ili te da ju pokloniš mami, sestri, prijateljici, šefici, susjedi, komšinici, teti u vrtiću ili nastavnici, jer vjerovala ili ne, one možda ne znaju da su superžene. Zato idemo im to reći zajedno. 

***
Organizacija snimanja i produkcija: BONJOUR.ba x dm drogerie markt
Modeli: Marija Bokšić & Albina Huskić
Makeup: Maja Talović, Ivana Brdar & Marija Bokšić
Foto: Aida Redžepagić
Video i montaža: Marko Jovančić
Dizajn zvuka: Đorđe Jovančić
Glas: Maja Buha
Muzika: Cody Martin - "Dancing Lanterns"

Povezani članci

Najpopularniji članci