Bonjour.Spotify: Donosimo pop playlistu sa 50+ regionalnih hitova - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.Spotify: Donosimo pop playlistu sa 50+ regionalnih hitova

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
8.5.2023.

Glazba može učiniti puno toga: poboljšati naše raspoloženje, povezati nas s drugima, biti savršeno društvo, ali i obilježiti momente koje poslije pamtimo zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zato smo otvorili naš Bonjour.Spotify i započeli kreiranje glazbenih listi koje će odgovoriti na vaše želje, raspoloženja, uklopiti se u godišnja doba ili žanrove koje rado slušate.

 Sad je na redu pop, glazbeni žanr koji brojne podigne na noge, sa pamtljivim tekstovima, ali i emocijama s kojima se mnogi mogu poistovjetiti. Naša Bonjour.playlista – Pop sadrži regionalna glazbena imena čije pjesme već možda znate, ali i čije ćete pjesme tek upoznati. Osim što smo pročešljali nove glazbene ljestvice i najnovije hitove, zavirili smo i u hitove iz prošlog stoljeća koje ćete pjevušiti dok slušate.

 Od Dine Merlina, Džejle Ramović i Sergeja Ćetkovića, uz Ninu Badrić, Doris Dragović i Niku Turković, pa sve do Magazina i Željka Joksimovića, na jednom mjestu pronaći ćete brojna poznata imena regionalne glazbene scene. Na vama je samo da pritisnete play. Uživajte!

 

***
Foto: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno