Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili KARE fotelju! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.giveaway: Proglasili smo dobitnike, otkrijte jeste li osvojili KARE fotelju!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

INTERIJERI
4.9.2023.

Pri ulasku u bilo koju prostoriju u stanu odmah primijetimo statement komade namještaja koji joj daju karakter. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Često su to fotelje i sofe interesantnog dizajna ili dodaci za dom u neobičnim bojama i oblicima. Komadi koje biramo za uređenje svog doma zadovoljavaju više kriterija, lijepi su, praktični i efektni

 Omiljeni komad namještaja

Jedan takav praktičan, autentičan i trendy komad je glavni lik nove Bonjour.giveaway priče. Tačnije, KARE šarmantna fotelja s primjesama retro dizajna koji je odlično ukomponovan u popularne stilove svijeta interijera.

Fotelje su često komadi namještaja koji se nekoliko generacija zadrže u porodici i vežu se za osobu kojoj "pripadaju". Svi znate o čemu govorimo. Koliko god da je prostorija puna, nekoliko nas će radije stajati nego zauzeti fotelju članu porodice koji je najviše voli, to je "ona njegova/njena". 

E pa, vrijeme je da i vi dobijete svoju udobnu fotelju


KARE namještaj 

 Ovo je potpuno novi svijet namještaja: Maštovit i kreativan, nekonvencionalan i nikada dosadan! Pronaći ćete jedinstvene komade, rasvjetu i neuobičajene aksesoare! Stotinu radnji koje postoje širom svijeta, pune su iznenađenja koja podrazumijevaju individualan dizajn u enterijeru.

Osnivači brenda KARE, Jurgen Reiter i Peter Schönhofen su bili studenti kada su osnovali svoju prvu radnju u Minhenu 1981. godine. Na taj korak su se odlučili nakon shvatanja da u svijet unutrašnjeg uređenja treba unijeti malo više rokenrola! Danas KARE postoji u više od 40 zemalja i sinonim je za unikatna rješenja u enterijeru i beskrajnu raznolikost stilova, daleko je od dosade i uvijek inspirativan. 

U Bosni i Hercegovini postoji od 2018. godine, a njihov asortiman vam je dostupan i online, kao i mogućnost dogovaranja sastanka i korištenja 3D Room Designer aplikacije koja će vam omogućiti da unaprijed vidite kako određeni komad namještaja izgleda u vašem životnom prostoru.


Bonjour.ba Facebook i Instagram Giveaway
Fotelja koju možete osvojiti obučena je u elegantni velvet sivi materijal, a njen komforni dizajn će vam omogućiti da sate provedete čitajući ili uživajući u razgovoru s prijateljima. Kako biste je osvojili, sve što trebate je posjetiti Bonjour.ba Facebook ovdje i Bonjour.ba Instagram ovdje i uključiti se u nagradnu igru.Bonjour.giveaway - Dobitnici nagrada


Drage dame, hvala što ste se igrale s nama. Dobitnica našeg Facebook darivanja i KARE fotelje je Anamarija Katava, a dobitnica našeg Instagram darivanja i KARE fotelje je @almedinaa11. Čestitamo!

Zamolit ćemo vas da se sa svojim kontakt informacijama javite u Bonjour.ba Facebook Inboks i Instagram Direct
 


* * *
Foto: KARE

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno