O daa, predstavljamo special ljetnu suradnju: Upoznajte neodoljivo izdanje Bonjour.ba x Mrvica sladoleda! - Bonjour.ba -...

O daa, predstavljamo special ljetnu suradnju: Upoznajte neodoljivo izdanje Bonjour.ba x Mrvica sladoleda!

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
10.8.2021.

Nije tajna da je Bonjour.ba uredništvo oduvijek bilo strastveno oko svega onoga što nosi predznak gourmet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaljubili smo se u kreativnost i zaigranost koju kuhanje nosi sa sobom i uživali u dječjoj radoznalosti koju budi u nama. Podjednako uživamo u pripremi, ali i degustaciji na brojnim unikatnim adresama u BiH. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Pekarnicom Mrvicom imamo slatku povijest isprepletenu receptima koji ostavljaju bez daha i suradnjama uz koje smo vam prenijeli dašak pariškog chica te otkrili što ovu lokaciju stavlja na gastro pozornicu grada. Imaju uigran tim, savršeno evociraju ljepotu pariških slastica, a u pripremi jela, biraju samo pomno birane sastojke najbolje kvalitete te objeručke prihvaćaju nove ideje, trendove i tehnologije. 

Kada smo razmišljali kako da čitateljima pružimo nesvakidašnje gourmet iskustvo, znali smo da je Pekarna Mrvica adresa uz koju ćemo gurmanima predstaviti posebnu slasticu.
Prateći trenutak i slaveći slasticu bez koje nam je ljetno razdoblje nezamislivo, kreirali smo Bonjour.ba x Mrvica sladoled.
Spojili smo različite okuse i arome i kraljici svih ljetnih slastica dali novo, otmjenije ruho. 

KOJI SU ČAROBNI SASTOJCI DIO BONJOUR.BA X MRVICA SLADOLEDA?

Kako bismo pomaknuli cijelu priču za stepenicu više, odlučili smo u ovom sladoledu spojiti omiljene kombinacije okusa i tekstura te sve začiniti s malo magije i pomno biranih detalja.

Baza ovog deserta upravo su kornet i komadići čokoladnog browniesa koji je suvereni vladar u svijetu čoko deserata.
Brownies je odlična uvertira, ali i element iznenađenja na koji se nastavljaju i dvije kugle kremastog Mrvica sladoleda, koji je, kako i sami ističu izrađen 100% od prirodnih sastojaka i bez dodataka šećera. Okuse sladoleda birate sami, dok dodaci koje čine hrskave, jestive, zlatne mrvice stvaraju neodoljivu deliciju.


Ima intenzivan okus, jako je osvježavajući, a dodatnu avanturu uživanja u desertu upotpunjavaju listići roze čokolade, kao i keksić od macaronsa koji svojom porukom podsjeća na esenciju ljeta. 

Kako naručiti Bonjour.ba x Mrvica sladoled? 

Dovoljno je da posjetite jednu od tri adrese ove popularne pekarnice u gradu - pekarnica Mrvica Old Town u Jelića 1, Mrvica korner na trgu  Fra Grge Martića 2 te Mrvica cafe pekara u Paromlinska 53h u Sarajevu i ljubazno osoblje zatražite svoj Bonjour.ba x Mrvica sladoled. 
Za ovaj raskošan desert koji u velikom kornetu krije brownies preko kojeg se tope dvije kugle sladoleda kojeg odaberete, uz uživanje u dodatnom hrskavom elementu od macaronsa i roze čokolade te posip od zlatnih mrvica, ćete izdvojiti 5 KM.

Sigurni smo da će vam dati onu dozu utjehe nakon napornog radnog dana, uljepšati šetnje s prijateljicama, ali i ljetni spoj s dečkom.
Ne zaboravite nam i kroz vaše kreativne Instagram fotografije uz tag na Bonjour.ba i Mrvica Instagram profil otkriti koje ste okuse sladoleda birali te u čijem društvu uživate u omiljenim ljetnim aromama. 
Veselimo se još jednoj neodoljivoj zajedničkoj proslavi ljeta, svega lijepoga što nosi i vašim ljetnim foto razglednicama s ovim sasvim posebnim sladoledom. 
Bon appetit!

Vaši Bonjour.ba & Mrvica

***
Tekst: Bonjour.ba
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci