Bojana nam je kroz 5 kombinacija pokazala kako nositi Stradivarius suknju na tačkice - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bojana nam je kroz 5 kombinacija pokazala kako nositi Stradivarius suknju na tačkice

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
4.3.2023.

Bojana je kreatorica digitalnog sadržaja i fotografkinja iz BiH, koja na društvenim mrežama prenosi svoju ljubav prema modi i stilu te naravno, fotografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaNjene fotografije prenose posebnu, toplu emociju, a slično možemo opisati i njen modni izražaj. Najčešće bira neutralne i pastelne palete boja, a osmijehom zaokruži svaki look. 

 

Bojana Šupić, kreatorka digitalnog sadržaja


 

5 kombinacija 1 suknja na tačkice


Pitali smo je da za Bonjour.ba kreira 5 kombinacija, pod uslovom da su sve povezane 1, istim komadom. Na ovaj način vam dajemo inspiraciju i hrabrost da svoje omiljene odjevne komade nosite iznova i iznova te iskoristite puni potencijal svog garderobera. 

 Bojana je birala vaš omiljeni print, tačkice koje krase Stradivarius suknju sa šarmantnim volanima. Odlučila se suknju upariti s džemperima u boji, trendy jeans jaknom ili puloverom, kao i nezaobilaznim blejzerom. Svaka od ovih kombinacija kaže da jedva čekamo proljeće i sunčane dane. 

 
Bojana za svoj stil i ove kombinacije kaže:  


,,Svoj stil bih opisala kao girly i romantičan, a najviše zavisi od raspoloženja. Iako pretežno nosim midi suknje i haljine, možete me vidjeti i u tomboy kombinacijama. 

Volim kombinovati boje i stilove, nisam neko ko slijepo prati modne trendove, ako se u nečemu dobro osjećam to ću i iznijeti. Inspiraciju za outfite uvijek pronalazim na Pinterestu.”


 Koja kombinacija je ukrala vaše simpatije? 

* * * 
Fotografije: @you.can.call.me.queenb

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno