Ova kućica na Bjelašnici idealna je za vikend bijeg u prirodu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ova kućica na Bjelašnici idealna je za vikend bijeg u prirodu

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
1.12.2023.

Bjelašnica, planina koja kroji priče o opuštanju u zagrljaju prirode, sada nam otkriva i simpa vikendicu, idealnu za vikend bijeg iz gradske vreve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Smještena svega 35 kilometara od središta Sarajeva, ova oaza mira i spokoja poziva vas na putovanje gdje se svaki trenutak odvija pod okriljem netaknute prirode.

Dnevni boravak vikendice postavljen je kao centralni dio kućice s prostranom sofom u nježnoj nude boji koja nudi ugodan osjećaj topline i udobnosti. Atmosferu dodatno obogaćuje upečatljiv tepih u šarenim tonovima, stvarajući kreativan prostor. No, ova vikendica nudi mnogo više od estetskih doživljaja.

 
Smještena svega 7 - 10 minuta vožnje od skijališta Babin Do, ova očaravajuća destinacija spojila je udobnost doma s blizinom prirodnih ljepota. Ova vikendica ne samo da nudi utočište od gradske vreve već i priliku za povezivanje s prirodom u svom najčišćem obliku. S tri spavaće sobe i preko 100 kvadratnih metara prostora, vikendica ima dovoljno prostora za smještaj do 8 gostiju.

 
Prostor za roštilj i zabavu dodaje dodatnu dimenziju opuštanja, stvarajući mjesto gdje se radosti zajedničkih trenutaka spajaju s mirisima s roštilja. Uz WiFi, parkiralište ispred objekta i obližnje dječje igralište, ova vikendica nudi ne samo bijeg od užurbane svakodnevice, već i priliku za stvaranje trajnih uspomena u mirnom okruženju prirode.

* * * 
Foto: Airbnb.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno