U Sarajevu se danas otvara šarmantna prodavnica nakita brenda Biseri & To - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U Sarajevu se danas otvara šarmantna prodavnica nakita brenda Biseri & To

Tekst:

Emina Smaka

MODNI DODACI
5.1.2022.

Ponosni smo kada možemo predstaviti talentirane mlade ljude i uspješne biznise, a jedan takav smo pronašli na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o brendu Biseri & To, iza kojeg stoji Amina Avdukić, a brend se sastoji od elegantnih komada nakita kreiranih od slatkovodnih bisera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njihovom Instagram profilu ćete pronaći komade poput ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja, a svi ti komadi su ručno rađeni. Sada, ovaj brend otvara i svoju prvu prodavnicu koju će posjetioci moći pronaći u Sarajevu. Radnja je uređena u nježnim pastelnim nijansama, a sam koncept radnje je nešto drugačiji od uobičajenog.

Naime, radnja je podijeljena na dva dijela, gdje je jedan dio izložbeno-prodajni prostor u kojem posjetioci mogu uživati u već kreiranim komadima, dok je drugi dio prostora namijenjen za ručnu izradu nakita po želji kupaca, gdje će kupci moći izraziti svoje želje, a iz Biseri & To će za njih kreirati personalizovane komade nakita.

Amina nam je otkrila da je motivaciju za uređenje, kao i za cijeli projekat bila želja da gradu Sarajevu ponudi nešto novo, da to ne bude uobičajena prodavnica nakita, te da se posjetitelji osjećaju ugodno, te da uživaju kako u nakitu tako i prostoru.

Radnja se nalazi u ulici Terezije bb, Privredni grad Skenderija, a više informacija možete pronaći na njihovom Facebook i Instagram profilu.

* * * 
Fotografije: Berina Šuško

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno