Imate bijeli zid u interijeru? Evo kako ga uljepšati na 7 načina! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Imate bijeli zid u interijeru? Evo kako ga uljepšati na 7 načina!

Tekst:

Marija Perić

DIZAJN SAVJETI
25.11.2022.

Kad tek započinjemo uređenje interijera, ili živimo u podstanarskom stanu, bijeli zid može djelovati monotono i bezizražajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo zato je potrebno nekoliko stvari koje će biti praktičan ili estetski dodatak kako biste dali zidu malo jedinstvenosti i svog karaktera. Prijedlozi koje smo imali na umu bit će odličan odabir za vaš dom bez obzira jeste li više privrženi minimalizmu ili maksimalizmu jer smo mislili na razne opcije uređenja.

Tako ćete naći ideje za sve zaljubljenike u biljke i knjige, ponešto za minimaliste, a naravno i nešto za vas koji volite skandinavsko ili eklektično uređenje doma. Više otkrijte u nastavku.

 

Okviri s fotografijama i posterima
 

Jedan od najstarijih trikova koji uvijek funkcionira svakako je zbirka vaših najdražih uspomena, fotografija, ali i umjetnina i postera koji oslikavaju vaš karakter ili pričaju priču.

 Polica s knjigama
 

Svi knjigoljupci sanjare o ovakvoj polici s knjigama na kojoj će sačuvati posebne naslove, uspomene, suvenire, biljke…

 Police za skladištenje stvari
 

Vaš bijeli zid možete iskoristiti i u praktične svrhe, pa tako dodati police za skladištenje tanjura i šalica u kuhinji, ali i uredskih stvari u uredu i sl.

 Vješalica za stvari
 

Ovaj trik u dječjoj sobi koji vidite ispod savršen je primjer kako moderna vješalica može biti savršen kompliment bijelom zidu, ali i postati praktičan  dodatak uređenju sobe.

 Velika slika
 

Ako ste veliki zaljubljenici u umjetnine ili suvremene postere, svoj bijeli zid možete urediti samo s jednom velikom slikom koja će odrediti ugođaj cijele sobe.

 Biljke, biljke, biljke
 

Ako ste zaljubljenici u svijet biljaka, tada će vaš ured, kuhinja, dnevni boravak, ili zapravo bila koja soba s bijelim zidom, doslovce oživjeti s visećim biljkama.

 Tapete
 

Kreativan i dosta upečatljiv odabir za vaš bijeli zid mogu biti i tapete. Definitivno će osvježiti prostor, izgledat će drugačije i svakako pružiti dozu karaktera.

 

***
Naslovna fotografija: @highboyla

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno