Imamo nove ideje za kreiranje bijelih pedikura ovog ljeta - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Imamo nove ideje za kreiranje bijelih pedikura ovog ljeta

Tekst:

Emina Smaka

BEAUTY SAVJETI
30.5.2023.

Iako veći fokus uvijek stavljamo na njegu noktiju na rukama, u toplim ljetnim danima nikako ne smijemo zaboraviti ni naša stopala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ljeto je vrijeme kada naše pedikure trebaju biti bitne baš poput manikura. Njegovana i lijepa stopala su nezaobilazno važan korak vaše beauty rutine u vrijeme kada naša stopala uživaju u udobnim sandalama i papučama. Sezonu ćemo otvoriti klasičnim, ali nikada dosadnim pedikurama u bijeloj boji. Ipak je bijela boja ona koju ponajviše povezujemo s ljetom, a bijeli nokti će se odlično uklopiti uz različite boje koje nosimo na outfitu. 

 Ispod smo kreirali album s najljepšim pedikurama u bijeloj boji za ljeto, od kojih ćete neke s lakoćom kreirati i sami. Ako vašim stopalima treba detaljna njega nakon zime, preporučujemo da u tom slučaju posjetite omiljenog profesionalnog pedikera za još bolji rezultat. Pored klasične, jednobojne bijele pedikure birali smo i nekoliko sa zanimljivim dizajnom, one u biserno – bijeloj boji, kao i one ukrašene cirkonima i šljokicama idealne za ljetne zabave.

 

Najljepše pedikure u bijeloj boji 
 

 * * * 
Naslovna fotografija: @viktoriia.lucky  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno