Volimo kako djevojke iz BiH i regiona nose svoj bob i ovog proljeća! Inspirišite se. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volimo kako djevojke iz BiH i regiona nose svoj bob i ovog proljeća! Inspirišite se.

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
22.5.2024.

Proljeće je konačno stiglo, a sa njim i svježiji izgled koji je osvojio naša srcaa. U beauty svijetu jedna frizura se posebno ističe kao apsolutni hit - bob frizura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bob je postao omiljeni izbor za sve koje žele osvježiti svoj izgled i unijeti malo proljetne čarolije u svakodnevicu.

Ono što bob čini toliko posebnim jeste njegova svestranost. Bez obzira na to da li imate ravnu, valovitu ili kovrdžavu kosu, bob se prilagođava svakoj teksturi i daje savršen okvir licu. Djevojke iz regiona su posebno zavoljele valoviti bob, koji odiše romantičnim i opuštenim stilom.


Foto: @dorica505


Lagani valovi dodaju volumen i dinamiku kosi, stvarajući dojam da ste se upravo vratile s plaže ili da ste u svakom trenutku spremne za gala event.

 

Foto: @divaisback


Uz bob, dodaci za kosu igraju ključnu ulogu u kreiranju savršenog proljetnog izgleda. Jedan od najpopularnijih dodataka ove sezone su kačketi, a sviđa nam se i kako Paula nosi traku za kosu.


Foto: @imfashionbabe

Foto: @paulasik

Foto: @paulasik


Bez obzira da li se odlučite za klasični ravni bob, ležerni valoviti bob ili nešto potpuno unikatno, budite sigurne da će vam ova frizura donijeti mnoštvo komplimenata. Dodajte tome kačket ili neki drugi zanimljiv dodatak i spremne ste za osvajanje proljetnih dana sa stilom!

 

* * *
Naslovna fotografija: @paulasik

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno