Favoriti mjeseca: Bh. dizajn kao autentičan poklon - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Favoriti mjeseca: Bh. dizajn kao autentičan poklon

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
13.12.2023.

Kraj godine za mnoge predstavlja vrijeme darivanja i brige o najbližim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaNo, svjesni smo da biranje poklona, kreiranje budžeta i vremenska ograničenja sa sobom nose i blagu dozu stresa. Stoga smo za vas kreirali Bonjour.holiday vodič sa preko 30 ideja za poklone

Sada, želimo predstaviti i nešto drugačije ideje – darove iz radionica bh. kreativaca koji su svojom strašću i vještinom stvorili nevjerojatne kreacije.
Bosanskohercegovački umjetnici i kreativci su u srcu svojih djela utkali dušu, a njihovi proizvodi nisu samo pokloni, već i priče koje se isprepliću s bogatom kulturnom baštinom i suvremenim izražajem. 


Kroz ove autentične kreacije, bh. kreativci prenose poruku o važnosti podržavanja lokalne umjetnosti i zadržavanju veza s tradicijom, istovremeno prateći suvremene trendove. Dopadaju li vam se više tradicionalni ili moderni pokloni, ovi unikatni darovi postat će nezaboravni simboli ljubavi i pažnje. 

Na našoj listi favorita se ovaj put našlo čak 14 bh. dizajnerskih komada. Mislili smo na one kojima želite pokloniti odjevni komad ili možda modni dodatak, naravno i na interijer entuzijaste s čak 4 autentična komada koji će svakom prostoru dati dozu originalnosti. 
 

Modni dodaci bh. brendova 

 


 

Fashion komadi bh. brendova

 Poklon ideje za zaljubljenike u interijer 

* * * 
Naslovna fotografija: Unsplash.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno