Kako bh. cure koje pratimo na Instagramu stiliziraju blejzer?

STILSKI SAVJETI
16.2.2021.

Jedan od najvažnijih artikala svake ženske capsule garderobe je blejzer koji možete uklopiti u kombinacije za svaku priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od jutarnjih sastanaka, šetnji gradom do večernjih izlazaka i pića sa djevojkama, blejzer daje elegantnu notu vašem izdanju. Pored činjenice da ga vole street style stručnjakinje i bh. cure koje pratimo na Instagramu su se pobrinuli da na njihovim profilima možete pronaći zanimljive kombinacije sa blejzerima. Ove dame su dokazale da outfiti sa blejzerom, omiljenim trapericama, hlačama sa visokim strukom i klasična majica ili dolčevita su izdanja sa kojima ne možete pogriješiti. Naravno, haljine i svi modeli suknji također su sjajan poligon za kreiranje stylish kombinacija koje će biti ležerne i trendy.

Ako vas dosad nismo uvjerili da je upravo blejzer odlična investicija za prijelazno vrijeme pred nama, tada će to za nas učiniti kombinacije koje izdvajamo u nastavku u kojima se upravo ovaj odjevni artikal pokazao kao izvrstan modni saveznik, budući da kombinacijama daje elegantnu i sofisticiranu notu.

Foto: @antonija__zeljko

Foto: @aida__camdzic

Foto: @ilda_humic

Foto: @irispejkovic.stylefile

Foto: @ramoviceva

Foto: @lelanuska

***

Naslovna fotografija: @divaisback
Tekst: Ilda Lihić-Isović

STILSKI SAVJETI , 16.2.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@divaisback

Podijeli:

Posljednje objavljeno