Bh.brend Stribbo ima odličnu novu kolekciju dječjeg namještaja. Saznali smo baš sve o njoj. - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Bh.brend Stribbo ima odličnu novu kolekciju dječjeg namještaja. Saznali smo baš sve o njoj.

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
16.1.2020.

Stribbo je još uvijek relativno mlad domaći brend dječjeg namještaja i dodataka za dom. Sve artikle s Stribbo etiketom odlikuje moderan, kvalitetan, zabavan i siguran dizajn, dok su svi proizvodi izrađeni lokalno, u BiH, od održivih materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno su predstavili novu kolekciju izrađenu od prirodnih materijala koja se ističe lijepim, funkcionalnim, nenametljivim dizajnom namještaja koji se može uklopiti u bilo koji prostor i za bilo koji uzrast. Kolekcija nosi naziv Oblo, a dizajn potpisuje Asmir Voljevica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je svaki komad multifunkcionalan, dugotrajan i održiv, izrađuje se u fabrikama koje ispunjavaju standarde FSC-a. Kolekcija sadrži krevet, ladičar, komodu i ormarić.OBLO KREVET

Oblo krevet je multifunkcionalan -  noću je topao i udoban krevet, dok se danju može transformirati u sofu za igru, opuštanje, čitanje i učenje. Samo dodajte udobne jastuke koje također možete pronaći u njihovoj ponudi. Izrađen je od drva jele i medijapana.

OBLO ORMAR

Ormar s ladicama i dvoja vrata omogućuje da na pet polica i u dvije ladice spremite sve dječje sitnice. Ladice nemaju oštre rubove, a zahvaljujući svom dizajnu unijet će vedrinu u svaki prostor.

OBLO LADIČAR S ODVOJIVOM PLATFORMOM ZA PRESVLAČENJE

Osim što će poslužiti za skladištenje dječje odjeće i igračaka, na vrh možete dodati i platformu za presvlačenje s korpicom u koju možete pospremiti sve potrebno za bebu (kreme, maramice). Funkcionalan je i prilagodljiv, izrađen je od medijapana, dok su noge od bukvinog drveta što daje odličan kontrast dizajnu.

Također, u ponudi imaju i ladičar izrađen od jasena koji će biti jedan od posebnijih i bezvremenskih dijelova svakog interijera. Moguće je poručiti ga i uz platformu za presvlačenje izrađenu od ovog materijala. 

OBLO KOMODA

Praktičan, elegantan i jednostavan komad namještaja koji pomaže organizaciji dječjih stvari. Dok su djeca manja, njihove omiljene igračke možete čuvati na prvim policama, a na gornje posložiti stvari koje ne želite da su im na dohvat ruke. Možete ju postaviti i u druge prostorije (ne samo u dječju sobu), budući da dolazi u dvije neutralne nijanse i ima čak četiri police za skladištenje sitnica.

Detaljnije o Oblo kolekciji svakako istražite na službenoj stranici brenda, ali i na njihovim prodajnim mjestima u Sarajevu: Zoe & Mama concept storeu, dućanima Exclusive ba, Kutcha te Zart.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno