Bh. brend Smilelove u novoj kolekciji donosi pomno dizajnirane artikle koje će voljeti i djeca i mame

MAME RULZ
21.1.2021.

Pregledavajući fotografije nove kolekcije domaćeg brenda Smilelove nastale ispred objektiva Hamze Kulenovića instant se zaljubite u profinjenost, posvećenost detaljima i bezvremensku eleganciju koja se očituje kroz svaki detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lepršavost i razigranost su emocije koje se provlače kroz vizuale, a dizajnerica brenda, Elma Smajlović donosi modernu priču o artiklima za djecu, žene, ali i uređenje doma koji će biti jednako moderni danas, kao i za nekoliko godina. Svakog od njih krase prepoznatljive siluete i detalji, boje, ali i praktičnost.

Sarajevski brend „Smilelove“ postoji već jedanaestu godinu. Nekima smo poznatiji kao „All about Apple“ jer smo pod tim nazivom nastali, a ime smo promijenili kada se otvorila nova firma u januaru prošle godine. Sa novom firmom je nastalo i širenje brenda na proizvodnju stvari za ženu i za uređenje doma, pored, sada već dobro poznatog, asortimana za djecu.

Uskoro pokrećemo novu web stranicu sa web shopom, ali je i sve ostalo u znaku novog. Nova kolekcija i novi koncept je u znaku unisex proizvoda za djecu jer je politika firme borba protiv konzumerizma i smatramo da proizvodi trebaju biti kvalitetni, pa samim tim da se dugoročno mogu koristiti te da svaki brat može naslijediti sestru za sve kupljeno kod nas. Ista politika se provlači i kod druga dva segmenta proizvodnje, za ženu i za uređenje doma, a posebno kod odnosa prema kvaliteti proizvoda, dok smo se kod boja odlučili za one koje najbolje „rade“ kako u prostoru, tako i u svačijem „ormaru“. Još jedna novina se odnosi na novi vizualni identitet te vam predstavljamo, premijerno i ekskluzivno, kako to izgleda na novim vizualima pod vodstvom vrsnog fotografa i suradnika na ovom projektu, Hamze Kulenovića. Ideja je bila da prikažemo stvarnu ženu i njenu prirodnu ljepotu u svakodnevnom životu, a i ujedno smo željeli prikazati koncept slobode, što i jeste krajnja filozofija samog brenda.“ – otkrila nam je Elma.
Kolekciju brenda detaljnije istražite i na njihovoj službenoj Facebook, kao i Instagram stranici.

 

***
Direktorica Smilelove i dizajnerica: Elma Smajlović
Fotografija / direkcija: Hamza Kulenović
Modeli: Amra, Đula i Zaid Redžepagić

MAME RULZ , 21.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Hamza Kulenović

Podijeli:

Posljednje objavljeno