My Lovely Bag: Editorijal za posljednju kolekciju je nastao u Milanu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

My Lovely Bag: Editorijal za posljednju kolekciju je nastao u Milanu

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNI DODACI
16.10.2023.

Priča o My Lovely Bag torbicama počela je 2011. u garaži jedne obiteljske kuće. Svoju najnoviju kolekciju su odlučili najaviti editorijalom koji je snimljen u Milanu, gradu koji je prije nekoliko godina bio dom predstavljanja ovog bh. brenda u sklopu događaja za vrijeme tjedna mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Žena koja je dizajnirala torbice za osobnu upotrebu, a dobivala je brojne komplimente za njih, ideje i kreativnost koju je posjedovala nije sebično čuvala samo za sebe. S dozom odvažnosti i hrabrosti, predstavila je svoju prvu kolekciju torbica publici na društvenim mrežama.

Danas, dvanaest godina kasnije, od male priče započete s ljubavlju, My Lovely Bag je postao prepoznat i priznat brend na međunarodnoj modnoj sceni. 
Za snimanje kampanje za svoju dvanaestu jesensku kolekciju, Lovelyce su odabrale jednu od najpoznatijih svjetskih modnih metropola, Milano!
Odluka da snimanje naprave u Milanu nije se dogodila slučajnim izborom. Upravo u Milanu su prije nekoliko godina, Lovelyce svoj dizajn predstavile za vrijeme tjedna mode, u palači Visconti. 

"Klik između nas i ovog divnog grada, koji se dogodio 2020. godine, ostavio nam je želju da se vratimo u ovaj grad i snimimo bar jedan editorijal. Ovojesensku kolekciju smo već u mislima prilikom dizajniranja mogli sljubiti s Milanskim fashion vibeom i impozantnom arhitekturom i sretne smo jer smo ostvarile svoju želju zacrtanu prije par godina!" - poručila je Marija Perić, vlasnica i dizajnerica brenda.
Snimanje editorijala proteklo je prilično dinamično i bilo je jako izazovno. Sunčan dan prekidan kišnim pljuskovima, gužve i nepregledne rijeke turista u okolici Duomo di Milano i Galleria Vittorio Emanuele II koje ne prestaju od jutra do kasno u noć, a upravo te lokacije su srce Milana koje je trebalo kucati na ovim fotkama.
Jesenska kolekcija donosi pet modela torbica koje su dostupne u nekoliko boja i uzoraka. Karakterizira ih elegantan, ali urban dizajn koji je nadograđen funkcionalnošću koja je svakoj ženi potreban.
Podsjetimo na kraju ove priče, My Lovely Bag je BiH brend koji zapošljava 30ak žena koje stvaraju čarobnu Lovely priču koja se prostire i dostupna je kroz 10ak europskih država, 80ak različitih gradova te je usidrena u tisuće i tisuće domova klijentica koje su u moru ponude izabrale baš ovaj brend koji za sinonim ima ljubav!


* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno