Povodom svog desetog rođendana Lovely Bags predstavlja i novu slavljeničku kolekciju torbi - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Povodom svog desetog rođendana Lovely Bags predstavlja i novu slavljeničku kolekciju torbi

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNI DODACI
25.10.2021.

Desetljeće uspješnog rada na domaćoj modnoj sceni slavi brend specijaliziran za ručnu izradu ženskih torbica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa My Lovely Bag, predvođena dizajnericom Marijom Perić, na najljepši je način, velikom i luksuznom kolekcijom, svojim obožavateljicama i kupcima zahvalila za ovu zavidnu brojku godina povjerenja i ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolekcija slavi ženu i sva njena lica. Opuštena i prirodna, poslovna i formalna, zabavna,  glamurozna i neodoljiva - uvijek jedinstvena i neponovljiva!

Torbe iz nove kolekcije su dizajnirane kao odgovor različitim stilovima i prigodama jer svaka žena zaslužuje ovaj neophodni modni dodatak koji, osim funkcionalnošću, plijeni pažnju odličnim dizajnom s elementima unikatnosti. Kolekcijom se protežu različite nijanse, od zagasitih i neutralnih, do jarkih, odvažnih i efektnih. Ukrasi na torbicama nose posebno značenje i stavljaju akcent na jedinstvenost kojoj ovaj brend teži iz kolekcije u kolekciju.

Pločasto prošiveni, efektno lakirani ili materijali s uzorkom, luksuzno dizajnirano srce koje dominira kao statement element na torbicama jednostavnog dizajna, bogata i do sitnih detalja izrađena kopča sa zanimljivim mehanizmom zatvaranja te ukrasi poput “lovely potpisa” i chic piramida složili su vrhunsku modnu kompoziciju s domaćim potpisom.

Torbice su dobile imena svjetskih metropola. Na popisu su gradovi koji su inspirirali ekipu za dosadašnje kolekcije ili su pak u njima ostvarili velike uspjehe brenda, te gradovi koji su na popisu budućih putovanja koja će biti nadahnuća za naredne kolekcije. Podsjetimo, dizajnerica Perić je strastvena putoholičarka koja svoju inspiraciju najčešće pronalazi upravo u istraživanju novih gradova i kultura.

Vizuali slavljeničke kampanje snimani su u Beogradu s vrhunskom ekipom profesionalaca koji surađuju s brojnim regionalnim zvijezdama. Više otkrijte u nastavku.

***
Stilist: Stefan Orlić
Foto: Marko Vulević
Make Up: Ana Nikolić
Kosa: Aleksandar Gligorievski

Tekst: Bonjour.ba/My Lovely Bag

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno