Bonjour.insider: Bh. brend KAUR predstavio novu kolekciju fotografisanu na autentičnoj lokaciji - Bonjour.ba - bh.lifest...

Bonjour.insider: Bh. brend KAUR predstavio novu kolekciju fotografisanu na autentičnoj lokaciji

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
21.10.2022.

Amra Ćorić i Ada Vuk duo je koji zajedničkim idejama kreira stylish i nosive artikle s etiketom #madeinBiH brenda KAUR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


I ovaj put su nas uspjele oduševiti novom kolekcijom pod nazivom koji nosi snažnu poruku 'Real is Rear'. U pitanju je jesenja kolekcija koja ima za zadatak da nas ohrabri da živimo ono što zaista jesmo. KAUR je priča o zajednici autentičnih i snažnih žena gdje je svaka različita i posebna na svoj način. Amra i Ada kažu: ,, Naša vizija je da KAUR bude jedna poveznica između žena koje su jedna drugoj podrška, žena koje vjeruju jedna drugoj i koje dozvoljavaju sebi i jedna drugoj da budu baš ono što jesu.'' 

 Ovom kolekcijom žele potaći sve žene da žive tu svoju autentičnost. Također, znaju da svaka od nas ima to nešto posebno u sebi i vrijeme je da to pokaže svijetu. Da nas u zajednici bude što više. Kolekcija je s tim razlogom posebna. ‘Real is rare’ kolekciju čine elegantne pamučne haljine u četiri karakteristične, autentične boje. Tu je i već poznati model pamučne trenerke, ovaj put u camel boji i s karakterističnim printom na leđima. 

 Predstavljen je i klasični i elegantni set kojeg možete poručiti odvojeno ili u kompletu. Dostupni su biserno bijeloj i antracit boji. 
''Razvoju ovog seta smo se posebno posvetile, a vodila nas je ideja da kreiramo nešto što će sa svom svojom jednostavnošću biti look koji ćete htjeti nositi u lounge varijanti ali i na posao ili u grad.'' - KAUR.

 Iz KAURA dodaju da nijedna njihova kolekcija ne bi bila upotpunjena bez doprinosa posebnih žena. Tako je magiju unijela Muna Nazak sa svojim fotografijama, a blistavost ‘Real is rare’ kolekcije su na fotkama iznijele Naida, Aida, Martina i Negra. Shooting lokacija nije ostala nezapažena, a njena adresa je u srcu Hercegovine u @villa_orama.

‘Real is rare’ je poruka tebi da prepoznaš tu autentičnost u sebi. Da je živiš uprkos svemu.

 

* * * 
Foto: Muna Nazak
Modeli: Naida Ahmetbašić
Aida Sofia Čano
Martina Raguž
Negra Bradić


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno