Bh. brend FREYA DESIGN predstavio liniju torbi koje ćete kupiti sada i nositi sezonama

MODNI DODACI
25.11.2020.

Torbice koje dolaze s etiketom brenda Freya Design ukrale su simpatije dama diljem regije svojim koloritom i oblicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dizajnerica brenda, Irma Saljević Krvavac je inspiraciju za linije pronalazila upravo u narodnim nošnjama i ćilima, a nova linija upravo ove uzorke stavlja u ulogu dodatka, točnije privjeska koji daje uzbudljivu notu klasičnim oblicima torba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova jesen/zima FREYA kolekcija je u mnogome jednostavnija i koloritom i oblicima. Odlučili smo se za tri modela: klasična četvrtastog oblika koja je oda klasičnom crossbody modelu koji pronalazimo kod high fashion brendova i koji dolazi u dvije veličine, moderniji oblik bucket torbe koju tradicionalno imamo u ponudi, s dodatkom FREYA vezene kraće ručke i varijanta našeg jutenog ljetnog bestsellera, ali sada u eko koži. Boje koje smo birali su nezaobilazna crna, tamno smeđa, camel, ali i vibrantna crvena i kraljevsko plava. Sigurna stilska kombinacija preko oversized kaputa, džempera i dolčevita u istim nijansama. Na privjescima smo dodali vezeni Freya logo-zadržavajući momenat našeg prepoznatljivog vezenog traga, dok svi privjesci mogu biti personalizovani prema želji kupca, šta god žele da im piše, od inicijala do inspiracija koje im znače. Dok radimo na novim modelima i inovaciji novih materijala za izradu torbi SS21, ovo je mini limited serija klasik modela koje svako treba imati u ormaru kada igra na sigurnu kartu. Za 2021. želimo najaviti sve samo ne “sigurnu” kolekciju, jer nas je ova godina pripremala na to da život niti treba niti može biti predvidiv, zato želimo još više da se igramo s modom. Jedva čekamo pokazati vam nove skice najhrabrijih modela do sada. " - otkrila nam je dizajnerica brenda, Irma Saljević Krvavac.

Kompletnu kolekciju istražite kroz fotografije u nastavku, a više detalja o kolekciji saznajte na njenom Instagram profilu.

***
Foto: Haris Saljević

Model: Hilda Halilović
Tekst: BONJOUR.ba

MODNI DODACI , 25.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Haris Saljević

Podijeli:

Posljednje objavljeno