Ovaj bh. brend ima preslatku kolekciju ruksaka i kofera za najmlađe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj bh. brend ima preslatku kolekciju ruksaka i kofera za najmlađe

Tekst:

Ana Rotim

MAME RULZ
5.5.2022.

Omiljeni plišanci i junaci iz obožavanih crtića nešto su što uistinu obilježi veselo djetinjstvo skoro pa svakog djeteta. Ugodnog su materijala, čupavog dizajna i ljupkih tonova pa as stoga ne čudi što ih dječica ne ispuštaju iz ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dje Lee baby decor prepoznatljivi je domaći brend koji inspiraciju za svoje proizvode pronalazi upravo u ljubavi prema mališanima, njihovoj razigranosti i potrebi. Kolekcijom Teddy spomenuti brend ponudio je jedinstvene ruksake i kofere simpatičnog dizajna, unutar kojih se nalaze još dva zasebna pretinca. Zanimljivi izgled, nadahnut plišanim medvjedićima, krasi ove proizvode koji su veoma praktični za svakodnevne dječje avanture poput odlaska u vrtić ili za posjete najdražih.

Pored upečatljivog teddy materijala, ruksake i kofere moguće je pronaći i u šarmantnom Mickey&Minnie dezenu. Ono što posebnu čar daje ovim proizvodima je mogućnost personalizacije, za koje vjerujemo da izaziva posebnu radost kod mališana. Sve proizvode moguće je naručiti na službenoj Facebook i Instagram stranici brenda Dje Lee baby decor.* * *
Naslovna fotografija: Dje lee baby decor

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno