Jedva ćete čekati probati novi bezalkoholni Somersby sa okusom jagode i limete! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jedva ćete čekati probati novi bezalkoholni Somersby sa okusom jagode i limete!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
21.6.2022.

Kako dolazi ljeto i temperature na termometru idu sve više, sve o čemu možemo razmišljati je obala i dani uz sunce, more i plažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, taj osjećaj sada možemo imati bilo gdje, na plaži, na poslu, u kući. Novi Somersby jagoda i limeta sa 0% alkohola idealan je za sve prilike. Okus zrelih jagoda i opojno kisele limete, je apsolutno autentičan i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Njegova nevjerovatna punoća osvaja na prvu i to bez alkohola. Zato je baš ovaj cider pravi odabir ovog ljeta za sve one koji žele da u dobroj zabavi uživaju i bez alkohola.  

 Sjajan saveznik opuštanja, osvježenja i zabave učinit će da predstojeći topli dani, gdje god da se nalazite, budu nezaboravni. Novi Somersby svojom ružičastom bojom uljepšat će druženje sa kolegama, prijateljima i porodicom u svim prilikama. Idealan je za pauze u toku radnog vremena, after work opuštanje, rođendane, roštilj, zabavu uz bazen.

 Osvježavajući i pjenušav posebno će doći do izražaja uz punu čašu leda. Zato ne čekajmo godišnji odmor, neka najbolje ljeto počne sada! Čaša, led i novi Somersby jagoda & limeta! Uživajte.

 

***
Naslovna fotografija: Somersby Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno