Beyonce je bila zvijezda večeri! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Beyonce je bila zvijezda večeri!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
29.8.2011.

Red carpet report: Dodjela nagrada VMA   Sinoć održana dodjela MTV-jevih nagrada za najbolji glazbeni video okupila je dijelom slavne ljude iz showbizza, dijelom one koji se to svim silama trude postati. Zvijezda večeri je definitivno bila Beyonce koja je svojom pojavom na crvenom tepihu izazvala najveću pažnju fotografa. Pjevačica se, naime, pojavila na crvenom tepihu, skinula jaknu i fotografima dobacila: "Imam iznenađenje za vas!". Zategavši fantastičnu Lanvin haljinu na jedno rame, svima je pokazala na što točno misli - uskoro će postati majka!Ni epileptično šarena Nicki Minaj koja je izgledala kao da je za svoj outfit orobila trgovinu igračkama, zmija s kojom se Justin Bieber pojavio na crvenom tepihu, Lady Gaga, tj. Mister Gaga, pa ni svježe udana Kim Kardashian, nisu uspjeli skrenuti pozornost s prekrasne trudnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lady Gaga je prekočila pojavljivanje na crvenom tepihu, jer se pripremala za nastup kao Joe Calderone. Alter ego pjevačice smo imali priliku vidjeti i na omotu njenog posljednjeg singla Yoü and I. Sretni tata Jay-Z nastupio je s Kanyeom Westom u izvedbi njihovog hita Otis, a Beyonce je u šljokičastom odijelu dvojca Dolce & Gabbana izvela pjesmu Love on top, i otkopčavši sako još jednom sa svima podijelila "ljubav koja raste u njoj", kako je rekla.
Dio večeri bio je posvećen nedavno preminuloj Amy Winehouse, pri čemu su o njoj govorili Russell Brand i Tony Bennett, koji su naglasili da je Amy bila istinska jazz umjetnica, usporedivši je sa Ellom Fitzgerald i Billie Holiday. Bruno Mars je njoj u čast izveo pjesmu Valerie.
Katy Perry se tijekom dodjele presvlačila čak tri puta. Svoju nagradu za najbolji video spot prošle godine, onaj za pjesmu Firework, preuzela je u kreaciji nedavno predstavljene haute couture kolekcije Christian Dior. Crvenim tepihom je prošetala sa suprugom Russellom Brandom i pokazala svoju interpretaciju gejše u haljini Atelier Versace.
Selena Gomez izazvala je podijeljene reakcije odabravši sjajnu gotičku kreaciju Juliena Macdonalda. Jedini prigovor - haljina i nije bila pretjerano prigodna za ovakav događaj i učinila je da mlada Selena izgleda dosta starije.
Među dobitnicima nagrada, osim Katy Perry, našle su se i Lady Gaga, Adele, Justin Bieber, Nicki Minaj, Britney Spears i Tyler, The Creator.
Što su obukle ostale dame, tko je oduševio, a tko razočarao - provjerite u galeriji!

PreviousNext



A.S.
Foto: Getty, Reuters


Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno