Bojanke bude kreativnost i opuštaju. Online smo pronašli 12 crteža za bojanje u kojima će uživati i najmlađi.

MAME RULZ
27.3.2020.

Kada inspiracije za zajedničku igru i druženja ponestane - društvo bojica, mašte i nekoliko poučnih bojanki mogu popraviti situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zato smo izdvojili šarolike crteže koje možete preuzeti i isprintati te tako uz igru sa mališanima učiti nešto više o životinjama, gradovima, biljnom svijetu ili jednostavno upoznavati boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vašu djecu bojenje će značiti poboljšanje motoričkih sposobnosti, stimulirati će njihovu kreativnost, poboljšati poznavanje boja, kao i pomoći oko izgradnje samopouzdanja i kreiranja vlastitog izričaja.


Pored toga i vi im se možete pridružiti u bojanju jer upravo ova aktivnost dokazano smanjuje stres, negativne misli i pomaže vam opustiti se. 
Bojanje uz to trenira vaš mozak da zadrži koncentiranost i fokus. Upravo, fokusiranje na linije i prazan prostor omogućava mozgu da ostavi po strani brige, a usredotoči se na sadašnji trenutak.
Nekoliko sjajnih bojanki koje smo pronašli na stranici JustColor, a koje će vaši klinci i klinceze (a i vi) jedva čekati ispuniti otkrijte u nastavku.

Sve što trebate jeste birati preuzeti fotografiju crteža u nastavku, spremiti ju na desktop računara te isprintati ju. Uživajte! 

MAME RULZ , 27.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno