Otkrivamo zašto su brojni zavoljeli ovu društvenu mrežu koja nema lajkove, filtere, ni broj pratitelja! - Bonjour.ba - b...

Otkrivamo zašto su brojni zavoljeli ovu društvenu mrežu koja nema lajkove, filtere, ni broj pratitelja!

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
3.8.2022.

BeReal je nova aplikacija i društvena mreža o kojoj se trenutno dosta govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ukrala je pozornost zanimljivim konceptom kojim poziva i vas i vaše prijatelje da budete svoji, bez filtera, bez lajkova, bez prikazivanja broja pratitelja/prijatelja. Cilj aplikacije je da svaki dan u drugačije vrijeme vi i vaši prijatelji snimite i podijelite fotografiju koju trebate uslikati u roku od 2 minute. Na vaš mobitel stiže obavijest da je vrijeme da snimite BeReal, a kada snimate fotografiju istovremeno snimate sebe i ono što je ispred vas, baš kao što je na fotografiji ispod.

 Iako su mišljenja o BeReal aplikaciji podijeljena i javlja se pitanje je li nam zaista potrebna još jedna društvena mreža, ovo i dalje može biti zabavan i jedinstven način kako ostati povezan sa svojom obitelji i prijateljima. Kad podijelite svoje fotografije vaši kontakti koje ste dodali mogu komentirati i reagirati uz selfie što stvara šaljivu i nešto drugačiju komunikaciju. Danas kada se društvene mreže učestalo mijenjaju i nerijetko se orijentiraju na marketinške aktivnosti više nego na iskustvo korisnika, lijepo je dobiti osvježenje u svijetu društvenih mreža.

Aplikacija je dostupna za instaliranje putem Trgovine Play i App Storea, a mi se pitamo biste li vi instalirali BeReal?

 

***
Naslovna fotografija: Pexels 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno