Beauty Report: Neuredna pletenica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Beauty Report: Neuredna pletenica

Tekst:

Bonjour.ba

MAKEUP
1.4.2011.

 Pletenica je zasigurno jedan od trendova koji ima dugu povijest u modnom svijetu. Upravo zbog toga dizajneri nerijetko kada im nestane maštovitosti uvijek vraćaju pletenicama kao jednom od provjerenih recepata, dajući im uvijek novo lice. Tako je Jason Wu na prošlogodišnjoj resort reviji djevojkama ispleo neuredne pletenice, gdje su manekenkama pramenovi padali na lice, a namjerno razbarušena pletenica je izgledala odlično. „Inspirirao sam se Annom Karinom, modelom i glumicom iz 1960-ih. Bila je prepuno tog francuskog chica, a ja sam želio da se stekne dojam kako su djevojke same isplele kosu.“ -komentirao je Jason Wu.Ubrzo su neurednu pletenicu zavolili i ostali dizajneri. Jean Paul Gaultier je modelima ispleo riblju kost, a i mnogi poznatih ubrzo su otkrili čari ove frizure i nosili je na razne načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama se posebno sviđa frizura Ume Thurman kojoj su raspušteni kovrdžavi pramenovi naprijed lijepo uokvirivali lice, a ostatak kose je nazad bio spleten u pletenicu. 

 

Neuredna pletenica je idealna za sve prilike, ne izgleda uštogljeno, a i da bi je napravili ne morate imati cijeli tim frizera uz sebe. Tko je već pokazao svoju verziju neuredne pletenice, pogledajte na fotografijama.

 

 

 

Image
Audrina Patridge

 

 Image

Jennifer Hudson

 

Image 

 Leona Lewis

 

Image 

Minka Kelly

 

 Image

 Image

Uma ThurmanD.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno