Zavirite u možda jedan od najljepših i posebnijih beach barova u Crnoj Gori s infinity bazenom - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Zavirite u možda jedan od najljepših i posebnijih beach barova u Crnoj Gori s infinity bazenom

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

PUTOVANJA
9.6.2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Jedan od najiščekivanijih novih djelova gastronomske ponude i razonode na crnogorskoj obali – Buddha-Bar Beach Porto Montenegro otvorio je svoja vrata za goste krajem 5.mjeseca i donio novu dimenziju ljetnjeg provoda kako za stanovnike naselja Porto Montenegro, tako i za sve posjetioce.
Novootvoreni Buddha Bar Beach nalazi se na renomiranoj spektakularnoj lokaciji PMYC pool, dobro poznatoj gostima ovog međunarodnog kompleksa. Malo je ambijenata koji se više pominju na Instagramu od ovog spektakularnog infinity bazena od 64 metra u Porto Montenegru, sa nestvarno lijepim Bokokotorskim zalivom u pozadini. Bazen ukrašava i iznad njega s izdiže impozantna, tri metra visoka skulptura pod nazivom „8 mogućnosti“ priznatog katalonskog umjetnika Haimea Plense.
 

 


 

 

Koncept Buddha-Bar Beach, pored bazena kombinuje i vrhunski restoran i lounge zonu sa neprevaziđenim pogledom na zaliv Boke Kotorske. Gosti restorana mogu obradovati svoja čula specijalitetima sa eklektičnog menija Buddha-Bar Beach, koji donosi spoj najboljih lokalnih sastojaka sa azijskim pečatom i uživati u obilju ponude svježe ribe i morskih plodova u kombinaciji sa egzotičnim i orijentalnim aromama iz dalekih krajeva. Za hedoniste – ovo ljeto je prilika da prošire svoje kulinarske vidike na mjestu gdje gostujući međunarodni kuvari serviraju savršenstvo tokom cijele sezone.

 

 

Lounge zona je zasnovana na koncepciji plažnih barova Goe i Ibice, gdje se na istom mjestu mogu naći poznate ličnosti, džet-set, bosonogi rejveri i mladi klaberi. Buddha-Bar Beach slavi boemski duh i sve što je šik, i kombinuje ga sa prirodnim stilom koji se savršeno uklapa u ovaj jedinstveni ambijent.

 

Kao gosti jednog od najiščekivanijih novih mjesta za raznodu na crnogorskoj obali, možete očekivati vrhunski doživljaj odmora i najbolje u ugostiteljstvu, dizajnu i zabavi, uz svjetski poznatu muzičku podlogu koja karakteriše Buddha-Bar koncept, kreativne koktele i izvanrednu kuhinju. U sklopu Buddha-Bar Beach planiran je uzbudljiv društveni kalendar događaja u kojima gosti mogu uživati tokom cijelog ljeta. Zahvaljujući eklektičnim DJ setovima i izvanrednoj atmosferi, posjetioci će iskusiti jedinstveni muzički ugođaj, karakterističan za Buddha-Bar Beach.
Mjesta na bazenu su dostupna spram raspoloživosti na licu mjesta. Restoran je otvoren svakog dana od 12h do 23h, a zainteresovani gosti mogu bukirati svoje mjesto za nezaboravnu večeru putem telefona +382 32 660 970 ili putem e-maila na [email protected]
Za sve one koji se raduju nesvakidašnjem ljetu, čekamo vas u novom ambijentu sa savršenom kulisom Bokokotorskog zaliva za nezaboravne uspomene. Posjetite i njihovu web stranicu.
 


***
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci