Be more Barrio – sjajan projekt branda Pull&Bear koji modu i glazbu pretvara u univerzalan jezik - Bonjour.ba - bh.lifes...

Be more Barrio – sjajan projekt branda Pull&Bear koji modu i glazbu pretvara u univerzalan jezik

Tekst:

Bonjour.ba

HIGH STREET
9.10.2015.

Pull&Bear je vođen zamisli kako bi to izgledao svijet da je jedno veliko susjedstvo, započeo sjajan i ambiciozan projekt „Be more Barrio“ koji istražuje razne četvrti po svijetu, koristeći univerzalan jezik – glazbu. U ostvarivanju projekta im s jedne strane pomaže vrhunska tehnologija, YouTube, sjajni izvođači s mnoštvo pratitelja na društvenim mrežama i naravno odlična odjeća inspirirana različitim glazbenim žanrovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, on je oda svakodnevnom životu, gdje kroz fotografije pokušavaju dočarati ljepotu svakodnevnog života – kupovinu namirnica, šetnju gradom, intimni razgovori... Kako sami kažu susjedstva su cool, mladenačka, poznata, osvježavajuća i u njima su svi dobrodošli. Upravo je zato svaka od glazbenih grupa koja sudjeluje u projektu, snimala pjesmu u svom susjedstvu. Samo putovanje vam otkriva i što to oni nose u svom kovčegu i ono važnije što oni nose. Modno šarenilo popraćeno zanimljivim trendovskim komadima obećavaju vam nosive, svježe i poželjne jesenske komade koje ćete rado uzeti s Pull&Bear polica. Za fotografije je zaslužan Virgili Jubero, a svakako svratite i na službene stranice ovog high street branda i zajedno s njima upoznajte glazbu i modnu stranu cool susjedstava diljem svijeta.


PreviousNext

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno