3 razloga zašto se veselimo film Barbie pogledati s prijateljicama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 razloga zašto se veselimo film Barbie pogledati s prijateljicama

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
30.6.2023.

Film Barbie najavljen je kao ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije. Ulogu ikonične lutke preuzela je Margot Robbie, dok Kena utjelovljuje Ryan Gosling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prati ih i sjajna zvjezdana glumačka postava - Helen Mirren, America Ferrara, Kate McKinnon, Michael Cera, Issa Rae, Will Ferrell, Emma Macke, a prve fotografije sa seta dale su naslutiti da nas čeka veliki throwback u djetnjstvo i estetski primamljiva priča. I ne, film ne govori o tome kako je sve ružičasto. Fokus stavlja na odlazak Barbie u stvarni svijet i već je proglašen filmom ljeta te filmskom pričom koja se nestrpljivo iščekuje.

 U nastavku smo izdvojili i 3 razloga zašto biste njegovu pretpremijeru u BiH, koja je rezervirana za 19.7., već trebali upisati u vaše kalendare.Redateljica filma je omiljena Greta Gerwig


Greta Gerwig je publici poznata kao redateljica filma Lady Bird, a već kroz trailer filma Barbie je probudila nostalgiju i zanimanje te ukrala simpatije zanimljivim dijalogom i pomno biranom estetikom. Posebice nas veseli što ćemo kroz film vidjeti i vidjeti Barbie novinarku, sutkinju, diplomatkinju, Nobelovku, doktoricu...
 

Scenografija kroz koju se pazilo na baš svaki detalj


Dok s nestrpljenjem iščekujemo pretpremijeru filma, već smo dobili mali intro u scenografiju filma te Barbie svijet u kojem je svaki detalj identičan lutkama i Barbie kući s kojima smo se igrali kao djeca. Od odabira savršene nijanse pink do pomno biranih detalja u Barbie Dream House, osvojit će vas na prvu.
 

Filmska priča u kojoj ćete uživati s prijateljicama


S prijateljicom, mamom, sestrom, kćerkom. Ovo je jedna od onih priča koje mame osmijeh na lice i istovremeno nose važnu poruku.

 Naime, film želi prikazati život Barbie i Kena te njihov svijet dok prolaze egzistencijalnu krizu te odlaze u stvarni svijet, a sve to u cilju promocije samopouzdanja, znatiželje i komunikacije. U pretpremijeri filma možete uživati na još jednom CineLady druženju u CineStaru rezerviranom za 19.7. u Mostaru, Bihaću, Tuzli, Banjaluci, Zenici, Sarajevu i Prijedoru.

 

 

Očekuju vas i pokloni partnera te piće dobrodošlice, a broj mjesta je ograničen.
Požurite i vidimo se u Barbielandu!

***
Foto: CineStar Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci