Banjaluka: Zavirili smo u tek otvoreni restoran Veranda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Banjaluka: Zavirili smo u tek otvoreni restoran Veranda

Tekst:

Nevena Divčić

GOURMET
6.12.2023.

Već pri prvom pogledu na fotografije s privatne zabave povodom otvorenja restorana Veranda u glavi smo kreirali filmske scenarije i zamislili se u historijskim dramama i romantičnim scenama iz Pariza, San Franciska i New Yorka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Zar nije odlična pomisao da je jedno takvo iskustvo, u interijeru koji na prvi pogled izaziva jake emocije i budi našu maštu, dostupno na samo nekoliko koraka ili sati vožnje od nas

Restoran Veranda u Banjaluci otvoren je jučer, a mi već danas želimo zaviriti u svaki ugao. Dok se to ne desi, vodimo vas sa sobom u virtuelnu šetnju.
"Restoran je dobio baš ovaj naziv zbog karakterističnog međuprostora koji će biti jedna od najljepših bašti u Banjaluci kada nam vrijeme to bude ponovo dozvolio. Objekat je izgrađen početkom prošlog vijeka, a želja arhitektice Svjetlane Prole, koja i stoji iza ovog projekta, je bio da zadrži autentičnim sve što je moguće zadržati, ali i enterijer prilagodi savremenom čovjeku.

U prostoru dominiraju neutralni tonovi, drvo, kamen, biljke i sve ono što je potrebno što čini da možemo reći da prostor "ima dušu". Kao i u svakom njenom projektu i u ovom se može osjetiti posvećenost svakom detalju, tako da je svoj pečat ostavila ne samo na projektovanje i stilizovanje enterijera, već i na odabir najsitnijih elemenata kao što su tanjiri ili pribor za jelo."
rekla nam je marketing menadžerica Dragana Rauš.

"Kuhinja nam je bila neizmjerno važan faktor, te smo zato iz Beograda doveli izuzetnog, iskusnog stručnjaka.

Cilj je da ponudimo tradicionalna jela "with a modern twist", ali i jela internacionalne kuhinje. Bez obzira na izbor u jelovniku osnova su kvalitetne namirnice, pretežno lokalnih proizvođača (domaći sir, meso, jaja, povrće...)"
- dodala je Dragana.
Sigurno je da će ovo mjesto biti ispunjeno mnoštvom prvih dejtova, porodničnih proslava, vjenčanja i da će upravo uglovi Verande biti vezani za neke od najljepših uspomena u periodu koji je pred ovim restoranom.

Uz sav šarm i luksuz dodatnu notu toplote mu daje i činjenica da je pet friendly pa u stvaranju uspomena baš niko neće biti izostavljen!
Adresa? Stiže! Braće Mažara i majke Marije 52, Banjaluka.

* * *
Foto: Ana Korićanac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno