Baloner je ultimativni komad za proljeće. Koji od ovih 5 biraš ti, a koji tvoja BFF? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Baloner je ultimativni komad za proljeće. Koji od ovih 5 biraš ti, a koji tvoja BFF?

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
16.2.2024.

Baloner je kultni komad koji priča o neprolaznom stilu i vječnoj eleganciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iz sezone u sezonu, baloneri odolijevaju prolaznosti trendova i uvijek se vraćaju na scenu u svom izvornom obliku s malim zaokretom. Međutim, kakav god kroj pronađete, njegova jednostavnost i šarm će uvijek nepogrešivo odražavati pariški stil, bez obzira na britansko porijeklo.

 Sofisticiran i chic, ovo je komad koji ćete s lakoćom upariti sa svim komadima koje imate, bez obzir na vaš osobni modni izričaj i prigodu za koju se odijevate. Baloner je iznad svega stvoren za prijelazni period i dane kada zima popusti svoj stisak, a ako već sada investirate u omiljeni model, ispratit će vas i kroz čitavu proljetnu sezonu.


Foto: @claireroseMi smo istražili high street ponudu i pronašli 5 neodoljivih modela stvorenih za svaku modnu priču. Na našoj listi favorita našli su se klasični ukrojeni i oversized modeli u prepoznatljivim bež tonovima. Želite li se maknuti od klasike i u potrazi ste za moćnim statement komadom, predlažemo kožni baloner u crnom tonu.

 Vaš favorit su zelene nijanse? Pronašli smo i pastelni i tamni ton omiljene maslinasto zelene boje, a za ljubitelje neprolazne klasike tu je i mornarsko plava nijansa. Izaberite svoj favorit koji će vas pratiti sve do kraja proljeća i kreirati chic look svaki put.


5 balonera stvorenih za prijelazni period i proljeće


* * *
Naslovna fotografija: @anastasiagerrans

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno